FOLLOWERS

Saturday, 3 November 2012

SAH, OTAK DAN JIWA KHALID GEREJA SEDANG NAZAK! !!!!! KAH KAH KAH! !!!!


SAH, MEMANG SAH..... OTAK SI KHALID GEREJA NI MEMANG DAH SAKIT. URAT OTAK DIA NI MUNGKIN DAH BANYAK YANG PUTUS SEBAB DOK BERKAWAN RAPAT SANGAT DENGAN PUAK GEREJA. ISUNYA SEKOLAH BUAT SAMBUTAN DAN LAYANAN MERIAH PADA SESEORANG DAN BUKAN PADANYA. APA ISYARATNYA? ISYARATNYA...... PENDUDUK SHAH ALAM DAN MENYAMPAH DAN MELUAT DENGANNNYA. ITU PUN SUSAH DIA NAK FAHAM. TAK ADA ISU PUN DALAM KES INI. ISUNYA HANYA BERLINGKAR PADA BATANG TUBUH SI KHALID GEREJA AJE. ISUNYA ORANG DAN PENGUNDI DAH MENYAMPAH PADA NYA.... KAH KAH KAH KAH !!!!!!!!!

3 comments:

 1. Bangang na bona boto si budak PG Hindu anak Omar ni...

  Point kat sini... UMNgOk Be-eNd buat undang2 tokleh politik dlm surau, masjid, sekolah, IPTA tapi bile tang UMNgOk Be-eNd boleh plak! Sampai Pengarah Pelajaran Johor (skrg...bekas!) berceramah dlm sekolah mintak cikgu2 mengundi Be-eNd semasa PRK Tenang... dilepaskan, tak bersalah pun?

  Bile cikgu keluarkan soalan peperiksaan sebut nama anak MahaFIRAUN...terus ditukarkan. Tapi bile cikgu pro Be-eNd keluarkan soalan peperiksaan tentang BERSIH3.0....tak salah plak!

  memang BoNgap bona puak2 UMNgOk Be-eNd ni...!

  ABU - Asalkan Bukan UMNgOk.....Be-eNd!

  ReplyDelete
 2. Siapa peliawat tegar negara?
  Siapa sebenar khalid gereja?
  Siapa penjilat dan pelindung kristianisasi di malaysia dari yb melayu pas?

  Kah kah kah kah

  ReplyDelete
 3. Langsi.. kalau nak tau sbelum menerima jawatan sebagai pegawai kerajaan, semua kakitangan telah bersumpah dan berakujanji akan menyokong kerajaa.. jadi tak salah kalau pengarah itu berceramah kempen kerajaan di dlm premis kerajaan pun... yang berdosa adalah org yg nak mohon kerja kerajaan dan telah bersumpah taat setia tapi mungkir akujanji yg ditandatangni...

  ReplyDelete

PETA PELAYAR