FOLLOWERS

Sunday, 7 July 2013

PEDULIKAN MEREKA ...........................................


PERGI MAMPUS DENGAN MEREKA YANG TAK PERNAH HENTI MENDESAK UNTUK MENGHAPUSKAN SEGALA UNDANGUNDANG PENCEGAHAN. KONON MELANGGAR HAK ASASI MANUSIA. 

HAK ASASI  RAKYAT TERBANYAK PERLU DIUTAMAKAN. MEREKA YANG MENDESAK AGAR SEGALA UNDANG-UNDANG PENCEGAHAN DIHAPUSKAN ITU ADALAH MEREKA YANG MEMPUNYAI AGENDA JANGKA PANJANG UNTUK MELEMAHKAN NEGARA DENGAN MELEMAHKAN PASUKAN PDRM YANG MENJADI TUNGGAK KEKUATAN DAN KESTABILAN NEGARA.

JIKA POLIS DI LIHAT GAGAL MEMBENDUNG JENAYAH-JENAYAH SERIUS INI MELALUI UNDANG YANG ADA MAKA MEREKA AKAN MENANAMKAN PERSEPSI BAHAWA POLIS  TAK BERUPAYA UNTUK MENGAWAL PENJENAYAH. WALHAL MEREKA TAHGU, TANPA UNDANG-UNDANG PENCEGAHAN ... TAK ADA MANA NEGARA YANG DAPAT MEMBENTERSS SEGALA JENAH TERANCANG DAN MERENTAS SEMPADAN INI.

MATLAMAT MEREKA HANYA SATU IAITU UNTUK MELEMAHKAN PDRM YANG MENJADI TULANG BELAKANG NEGARA SEJAK ZAMAN KOMUNIS DAN 3 MEI LAGI. JIKA POLIS LEMAH...MEREKA SENANG UNTUK MENJALANKAN AGENDA MEREKA YANG SEMUA KITA TAHU APA  YANG DIMAKSUDKAN.


JADI KEPADA PAK MENTERI ZAHID... PG TABIK SPRING KEPADA ANDA. ANDA TEGAS. JANGAN SESEKALI MENGHAPUSKAN AKTA HASUTAN.   JUGA UNDANG EO YANG DIHAPUSKAN UNTUK MENENTANG JENAYAH TERANCANG PERLU DI HIDUPKAN SEMULA. MALAH PATUT DI BUAT SUPAYA LEBIH TEGAS.

UNDANG-UNDANG PENCEGAHAN APA PUN SAMADA KES DADAH DAN SEBAGAINYA PERLU DIUJUDKAN SEGERA. JANGAN DOK SIBOK NAKA BINCANG DENGAN NGO YANG HANYA MEMBUANG MASA.

KERAJAAN DAH DIPILIH OLEH RAKYAT TERBANYAK. DITANGAN ANDA KAMI AMANAHKAN  UNTUK MENTADBIR DENGAN UNDANG-UNDANG DAN KALAU PERLU PINDA DAN GUBAL UNDANG-UNDANG BARU BAGI  MENJAMIN KESEJATERAAN DAN PEMURNIAH KAMI MASYARAKAT TERBANYAK.

PEDULIKAN MEREKA YANG MENENTANG AKTA SEBEGINI. ANAMAH KAMI TELAH BERIKAN MELAUI UNDI KEPADA ANDA. JADI JANGAN SIBOK  PULA NAK DENGAR MEREKA YANG MENENTANG AN TAK MENGUNDI ANDA PUN.

JANGAN NANTI KAMI MELIHAT KERAJAAN  SEPERTI BAPOK TUA YANG SENTIASA TERKETAR LUTUT BILA DIUGUT SIKIT OLEH  PENGKHIANAT INI.  SEKARANG NI PUN, KAMI DI LUAR INI KADANG KALA NAIK MELUAT DENGAN TINDAKAN KERAJAAN YANG DOK MELAYAN SANGAT DESAKAN INI. SUARA KAMI PULAK DIPINGGIRKAN.

TAPI KAMI MASIH MEMBERI HARAPAN. JANGAN  LAGI DITAMBAH DENGAN TINDAKAN YANG TAK BERTELOR DAN KERAJAAN DI LIHAT  MACAM TAK BERTELUR DAN PONDAN DALAM TINDAKAN.

KETEGASAN DAN KEKERASAN PERLU DILAKSANAKAN UNTUK MENJAMIN SEJAHTERAAN MASYARAKAT UMUM TERBANYAK. INI GULUNGAN YANG HAK ASASINYA PERLU DIJAGA......

8 comments:

 1. Mereka yang menentang , adalah Gengster Len foo toong yabg berselindong di sebalek NGO NGO Malaysia , kebanyakakan adalah bapak segala Gengster kat Malaysia ini . termasuk lah yang menjadi MP , sama ada pembangkang atau kerajaan .
  Gua yakin , DSN tunduk punya !....serta di mashuhkan EO .....tak caya , lu lihat sendiri nanti !....baran punya .
  ha ha ha hi hi ho ho hooo!

  ReplyDelete
 2. DATOK .....JIKA PERLU DATOK TANDING JAWATAN PRESIDEN UMNO DAN AMBIL ALIH JAWATAN PM

  ReplyDelete
 3. tak payah dialog..pegi jahanam..buat je undang2..tak payah layan pakatan haram..

  ReplyDelete
 4. Yg untung bukan Melayu jika undang2 spt ini dihapuskan..yg dapat manfaat adalah Cina dan DAP....hancurlah Melayu nanti....bak harapkan PAS/PKR ,hmmmmm...pegi mampos laaa..

  ReplyDelete
 5. Itulah yang paling peliknya Dato. juak pukatan ni, buat pre kounsal untuk hura hara negara ni dimulai oleh puak cina kapir kuluk dan keling pariah legam haramjadah tu selepas itu muka mereka terus hilang tapi yang meneruskan cita cita untuk menghancurkan negara juak2 nilah kaum melayu pukatan ni. Mereka sanggup julang bendera dapigs laung "takbir" kadang2 bunyinya takebear.

  ReplyDelete
 6. Salam tuan..Saya salute spring komen tuan. Tuan memang berjiwa Melayu..berjiwa Malaysia..teruskan perjuangan tuan...
  Salam Ramadhan untuk tuan dan semua pengunjung blog PG...

  ReplyDelete

PETA PELAYAR