FOLLOWERS

Tuesday, 27 August 2013

TIMBALAN MENTERI PALING BODOH DI DUNIA! !!!!!!! KAH KAH KAH!!!!

<! /> Waytha: Maka, kita tembak semua gengster

?12:07PM Ogos 26 2013

enteri di Jabatan Perdana Menteri P Waythamoorthy berkata keganasan bukan satu jalan untuk menyelesaikan krisis yang dihadapi masyarakat India berhubung peningkatan kadar jenayah.“Di setiap bandar utama di pantai barat, saya pasti ada beberapa kumpulan dan mungkin sama ramai seperti di Pulau Pinang. Itu jumlah yang besar dan menggusarkan.“Adakah timbul cadangan supaya kita tembak semua anak muda yang tidak terkawal ini untuk membersihkan jalanan kita dari jenayah?,” katanya dalam satu kenyataan.Beliau mengulas kritikan ke atas kenyataannya sebelum ini berhubung tindakan polis menembak lima orang pemuda di Pulau Pinang baru-baru ini."Episod tersebut mungkin menghapuskan lima orang dari jalanan dengan cara tersebut, tapi adakah ia benar-benar menyelesaikan masalah jenayah?m” soalanya.Beliau juga mengakui kenyataan polis pada hari Sabtu lalu bahawa masyarakat India menghadapi ancaman serius dalam peningkatan gengsterisme. Waytha: Maka, kita tembak semua gengster?12:07PM Ogos 26 2013Menteri di Jabatan Perdana Menteri P Waythamoorthy berkata keganasan bukan satu jalan untuk menyelesaikan krisis yang dihadapi masyarakat India berhubung peningkatan kadar jenayah.“Di setiap bandar utama di pantai barat, saya pasti ada beberapa kumpulan dan mungkin sama ramai seperti di Pulau Pinang. Itu jumlah yang besar dan menggusarkan.“Adakah timbul cadangan supaya kita tembak semua anak muda yang tidak terkawal ini untuk membersihkan jalanan kita dari jenayah?,” katanya dalam satu kenyataan.Beliau mengulas kritikan ke atas kenyataannya sebelum ini berhubung tindakan polis menembak lima orang pemuda di Pulau Pinang baru-baru ini."Episod tersebut mungkin menghapuskan lima orang dari jalanan dengan cara tersebut, tapi adakah ia benar-benar menyelesaikan masalah jenayah?m” soalanya.Beliau juga mengakui kenyataan polis pada hari Sabtu lalu bahawa masyarakat India menghadapi ancaman serius dalam peningkatan gengsterisme.

7 comments:

 1. KELING PARIAH JADI MENTERI!!

  KESIAN BETOL AKU TGK SI NAJIB!!!

  KELING PARIAH WAYTHAKALAWAIUNDEK NI LAYAK JADI PENOREH GETAH AN MINOM TODI TAIP HARI!!

  ReplyDelete
 2. Najib juga manusia bodoh kerana melantik saorang India bodoh sebagai Timbalan Menteri...kah...kah...kah

  ReplyDelete
 3. Ni tamby, baik minta anak-anak muda gangster tu serah diri dengan cara baik kepada polis, konfirm polis tak tembak. Kalau dah gengster tembak dulu, nak polis duduk lepak saja ka? Self defence la beb.

  ReplyDelete
 4. Setuju...Kutip...minta menteri koling tu minta gangster-gangster/perompak/pembunuh... di malaysia nih serah diri dan senjata kepada polis dalam tempoh 3 bulan. Selepas itukalo tak serah diri juga...tembah sampai habis tak kira koling ke...cina ke...melayu ke...

  ReplyDelete
 5. polis ditembak tak pe, penjenayah tak bolih ? hindraf ni keturunan tak tau undang2. silap banyak betul.. layak kerja ladang je dia ni. ramai orang india yang hebat, dia ni yang dicalonkan dan dilantik ? dapat hinalah kamu Dato'Seri Najib.. perbetulkanlah semula.. kena tegas.

  ReplyDelete
 6. To tey juga ta rak putun, itu batu du duk bawah jugak. Itu ingat kalu satu cerita mahu perang duduk tepi laut jugak. Tunjuk bontot sana laut, kasi cat sama bontot, itu musuh sudah ingat itu suma ada senjata berat itu nama "periah" oh salah salah itu meriam. Suma Pulis sana cabut lari apasal maw lawan pistol dua ubat sama meriam dua ubat. Kasi hantam cukup2laa...

  ReplyDelete
 7. Tu lah keling bodoh pasal nak jawatan sangat dah terima balasan permainan BN.

  Karma namanya.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR