FOLLOWERS

Wednesday, 30 October 2013

PADAN MUKA KENA KENCING OLEH PAS, PKR DAN.......... KAH KAH KAH !!!!!!

HIBURAN

Rabu Oktober 30, 2013

Hairie Othman Enggan Terlibat Dalam Aktiviti Pembangkang

Oleh KEMALIA OTHMAN


Hairie Othman tidak mahu terlibat dengan aktiviti Pakatan Rakyat.

PETALING JAYA: Pelakon Hairie Othman menjelaskan tidak lagi terlibat dengan apa-apa juga aktiviti parti anjuran Pakatan Rakyat.Hairie, 42, turut berkata, dia juga tidak terlibat menyertai kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau di Yan, Kedah yang sedang berlangsung."

Saya tidak mahu komen apa-apa tentang ini, buat masa sekarang saya tidak terlibat dengan apa-apa kempen atau ceramah Pakatan Rakyat termasuk Pilihan Raya Kecil yang sedang berlangsung di Yan Kedah," katanya ketika dihubungi mStar Online, di sini, Selasa.

Hairie berkata demikian ketika diminta mengulas tentang penglibatannya dalam kempen untuk parti pembangkang dalam PRK, DUN Sungai Limau yang akan berlangsung pada 4 November depan.Ketika ini pelakon Abby Abadi dan Leman (Raja Lawak) dilihat berkempen atas tiket Pas selain beberapa artis lain yang dijangka berbuat demikian seperti Aishah dan Bob Lokman.

Pada Pilihan Raya Umum ke 13 (PRU-13) lalu Hairie aktif berkempen untuk Pas tetapi seakan-akan merajuk selepas apabila Pakatan Rakyat dikatakan tidak mempedulikannya termasuklah gagal memberikan projek seperti yang dijanjikan selepas PRU itu berakhir.

....................ITU LE. ORANG NASIHAT TAK NAK DENGAR. MASUK POLITIK KERANA PROJEK. NAK HARAP PROJEK PAS, PKR DAN DAP!!!!!????????? NAK PROJEK? LUPAKANLAH. MEREKA KEDARAH LAGI KUAT.PADAN MUKA KO, KENA KENCING. PAS LA YG BANYAK SEKALI KENCING......... KAH KAH KAH !!!!!!!

http://www.mstar.com.my/hiburan/cerita.asp?file=/2013/10/30/mstar_hiburan/20131029160445&sec=mstar_hiburan


No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR