FOLLOWERS

Sunday, 28 October 2012

DIA NI MEMANG ULAMA SERBA BETUL !!!!! KAH KAH KAH KAH

APA NAK HAIRAN. ASRI NI ULAMA SERBA " TAHU DAN  " SERBA BETUL" .  DIA AHELAH YANG BETUL DAN BENAR. DIALAH ADA PHD KONONYA. YANG LAIN SEMUANYA TAK BETUL. KEPADA FATHUL BARI, PEFULIKAN ULAMA SONGSANG NI. KEPALA DIA NI KALSU DI LAYSN, KITA SEMUA JADI SENGET SEMUANYA. BAKUL SAMPAH AJE PANDANGANNNYA. KEKALKAN CARA BERHEMAH ANDA DALAM BERDAKWAH. SELAMAT MAJU JAYA UST BARI. AMIN. 

11 comments:

  1. Jadi UFB je la yg betul????? Bile pelakon PORNO si ChuaLetsSeks menghina ISLAM, memperlekehkan HUDUD, memperolokkan muslimah yg enggan bersalam dgn bukan muhrim, menghina TGNA dsbnya... atas kepentingan UMNgOk Be-eNd, dikatakan pelakon PORNO tu bercakap atas kenaifannya dlm Islam.

    Ape gune UlarMak Muda UMNgOk Be-eNd... knape tak ditarbiyahkan si pelakon PORNO tu???

    Sebab utamanye... UFB - Ustaz For Business!

    PG... jgn plak nko nazak lagi lepas ni, rajin2 la berblog nanti tak berasap dapur nak bagi makan anak bini dgn hasil memanjangkan umpatan dan fitnah.....

    ReplyDelete
  2. Ntah apa2 la si bahlul PAS kt atas ni...Sama bahlul mcm pok nik

    ReplyDelete
  3. langsi adalah ahli bahlol hamPAS.

    ReplyDelete
  4. nama pun langsi, aku rasa dia jadi bodoh sebab tak bleh pikir parti yg dipuja pujanta tu PAS dah sesat sampai tak bleh balik pangkal jln. PAS tu perompak duit rakyat kata nak buat highway tapi senyap jer. pulangkan balik duti rakyat oiii jgn jadi mcm balu2 dan anak2 yatim memali... mereka diusung sana sini tagih simpati org ramai dlm ceramah PAS gampang ni tapi duti satu sen tak pernah sampai kat tgn diorg. mati mya ibrahim libya dikira mati sesat sebab tak dimandi kafan etc. semua PAS yg kata ibrahim libya mati shahid. mati shahid ala PAS adalah MATI KATAK !!!!..

    mcm mana dia nak pikir lagi, org pegi jamban bila teran buang berak... si LANGSI ni meneran keluar OTAK !!!!

    ReplyDelete
  5. Hahaha... bila dah tak mampu menangkis fakta maka keluar la segala maki-hamun, caci-maki.... taknak baling dgn cat merah ke Ngok?

    BN - BaNgang; BeNgap; BeNgong; BiNgai dan suda semestinya BoNgok.....dulu, kini dan selamanya!

    Takcaye...perhati huruf besar B dan N yg ade dlm 5 perkataan tu! Muahahahahahahahaha.....

    ReplyDelete
  6. Tertinggal plak kata-kata keramat...

    ABU-Asalkan Bukan UMNgOk...Be-eNd (eikkkk!..dlm ayat Be-eNd pun ade huruf B dan N. Sah... kompom, tetap dan berpencen PRU13 - MAMPOS!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ABU = Anuaq Balun Unta

      Delete
  7. alaaa...mamat acah2 guna nama langsi nie nak cukupkan kuota utk claim duit 1.50 1 comment...
    x pyh layan dia..dia pun x tau apa bnda dia tulis..janji dia nk cukupkan kuota duit claim..

    dia ngn neek najiees sama tahap bodo nya...
    neek najiees dh bg green light kt mamat nie utk masuk sorga bawah kain neek najiees tue..biar lah..

    yg beza mamat nie tau guna komputer, neek najiees tue dh tahap bahalol, satu apa pn x tau..

    dulu soh neeknajiees nie soh belajar ilmu politik, dia x mau..dia bantai gi pakistan kot belajar ajaran sesat (tue yang nama parti pun parti ajaran sesat-PAS)

    dulu soh belajar ilmu ekonomi ngn business, neek najiees nie bebal sgt x tau mengira..la nie dia jaga kelantan asik rugi je memanjang asik mundur jer...sampai air pun minum air selut..

    dulu soh neek najiees belajar agama Islam, dia bantai nya belajar isle, la nie asi kuar fatwa2 bodo lagi sesat dia..tp yg pelik penganut parti ajaran sesat nie asik tadah kencing org tua tue..

    hahaha...morale of the story, neek najiees mmg org tua yg bodo lagi bahalol, tapi penganut parti ajaran sesat lagi bangang sebab asik dok percaya org tua bodo tue..nak masok sorga bawah kain neek najiees la katakan..
    hahahaha..
    mamat langsi, lu nya sorga dh confirm ke blum? kalo blum gi minum air kaki neek najiees tue..sorga tingkat 7 ko dpt..
    hahahahaha....
    dulu soh neek najiees belajar i

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamat ni guna kepala utuh, neek najees guna soban dio...

      Delete
  8. Maghi...maghi... maghi mencarut maki-hamun melucah ramai-ramai kat blog ni!

    Memang ni pun taraf blog PG ni... setakat penuh dgn maki-hamun, meluah dan mencarut!

    Low class... betine cabaret!

    ReplyDelete

PETA PELAYAR