FOLLOWERS

Tuesday, 30 October 2012

PADAN MUKA !!!!!!! KAH KAH KAH !!!!!


PADAN MUKA. MASA SENANG KAU ORANG TAK DENGAR NASIHAT LANGSUNG. BERBUIH MULUT KAMI SEMUA DAN KERAJAAN DOK NASIHAT DAN MELARANG JANGAN DOK BELI SKIM EMAS PIRAMID NI. TAPI KAU ORANG TAK DENGAR MALAH MENGEJEK KAMI DAN KERAJAAN. SEKARANG PANDAI PULAK NAK JUMPA PM NAK SUROH PM TOLONG. PG LAH.... KALAU PM DOK TOLONG MANGKOK HAYUN NI DENGAN DUIT CUKAI KITA.... PG AKAN PANGKAH PEMBANGKANG ATAU PG AKAN ROSAKKAN KERTAS UNDI. BIAR DIA ORANG RASA ATAS KEBODOHAN MEREKA NI. KEPADA MEREKA NI, BAIK JUMPA AL LIWATI ATAU MR BEAN MAHFUZ ATAU MAT SABHN TU. MEREKA BOLEH SELESAIKAN DENGAN DUIT DARI KERAJAAN DI LANGIT!!!!! DENGAN AYAH PIN LAH . KAH KAH KAH !!!!!! KITA AMBIL IKHTIBAR DARI KISAH INI. MEREKA INI PUN BUKANNYA SOKONG KERAJAAN PUN SELAMA INI. ........ BOLEH BLAHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!

5 comments:

 1. muka muka tak cerdik dah menjelma, jumpa sajalah pak pas pis pus untuk menolong,..nik aziz, ustaz bengong boleh tlg...jumpa depa..

  ReplyDelete
 2. PM ada banyak masalah orang miskin dan melarat untuk di selesaikan. Orang miskin ini perlu beras,tempat perlindungan dan lain lain keperluan asas sebagai manunsia.

  Di atas ini masaalah orang kaya! Siapa suruh taruk semua telur dalam satu bekas... mangkuk punya olang!

  ReplyDelete
 3. Najib tak masa nak jumpa, boleh jumpa sama Al-Juburi dulu, sebelum tu tadah bontot masa jumpa nanti. Suruh Al-Juburi masukkan dalam manifesto supaya boleh tolong anda kelak. Satu jaminan dari Al-Juburi... manifesto bukan janji k...

  Lastly, padan muka korang. Masa beli dulu ada tanya Najib dulu ke????

  ReplyDelete
 4. "Masa depan di tangan kerajaan" kepala butuh kau orang.
  Dah di nasihati tak mau dengar.Bila dah kena baru tau.
  Dasar banghal.
  Itu salah UMNO juga lah tu.

  ReplyDelete
 5. beli emas namun emasnya hanya atas script. Jualah semula script pemilikan itu. Kalau tulen dan sahih, sepatutnya dapatlah pulangan modal balik sebab emas ada intrinsic valuenya.Kini yang untung adalah mereka yang tarik diri cepat semasa makin ramai yang menabur kedalam skim ini. Yang lainnya lebur begitu.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR