Kumpulan pendesak Melayu PERKASA hari ini membayangkan haram bagi umat Islam untuk mengundi MCA dalam pilihan raya ekoran kenyataan terbarunya berhubung hudud yang didakwa menghina Islam.

Setiausaha agungnya Syed Hassan Syed Ali berkata, walaupun PERKASA memutuskan untuk memenangkan BN dalam pilihan raya umum depan, tidak bermakna ketetapan itu tidak boleh berubah terhadap calon MCA.

"Soal Islam, tiada kompromi daripada PERKASA. Haram umat Islam dalam PERKASA memilih pihak yang menghina Islam," kata Syed Hassan (kanan). Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Lantak dia lah PERKASA. Dah namanya pun kafir. Apa nak hairan. Masalahnya yang jadi begini sebab PAS juga. Yang boleh kata haram. Yang haram kata halal. Harun Din cakap haram kalimah Allah digunakan oleh si kafir. Tapi Pok Nik kata boleh.

2. Entah , yang mana satu betul pun kita tak tahu. jadi masing-masing buat tafsiran sendiri. Si kafir bila tengok dua ulama politik bercakap dan bertentangan pendapat maka mereka pilih yang menguntungkan agama dan politik mereka.

3. Mengapa si kafir berani bermain dan menghina hudud ( bukan hudud PAS )?. Sebab ulama lidah bercabang PAS jugalah. Kejap keluar amanat jadi kafir orang Islam kalau tak sokong hudud. Kemudian tukar fatwa dan amamant. Negara Islam tak ada dalam Quran. Hudud hanya  0.00001 % aje dalam Islam. Yang lain lebih penting. Kemudian keluar amanat negera berkebajikan pulak. Hudud nyah keluar dari perjuangan PAS. Alih-alih bila dah hampir PRU 13, lagu lama hudud PAS mula ditayangkan balik. 

4. Itu aje masalahnya. Masalahnya PAS lah yang jadi pak pandir dan tahi minyaknya. Sampai masjid pun berani si kafir masuk dan berdemo serta dengar  ceramah politik dalam masjid dan surau.

5. Jadi apa nak hairan dengan Soi Lek? Zina pun adalah aktiviti hariannya. Ada kita kesah  ? kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!