FOLLOWERS

Monday, 17 March 2014

MAHFUZ BUAT LAWAK BODOH LAGI!!!!! KAH KAH KAH !!!!!!

MALAYSIAKINI

MP Pakatan tawar diri jadi tebusan

Ram Anand | 2:00PM Mac 17 2014

Anggota Parlimen Pakatan Rakyat sedia menawarkan diri sebagai “tebusan” jika pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH370 dirampas.

Mahfuz Omar (PAS-Pokok Sena) berkata, beliau mengesyaki rundingan berkaitan telah bermula.Justeru, jika pesawat itu berada di suatu tempat, beliau meminta diberitahu lokasinya supaya mereka dapat menjadi pengganti kepada 239 'tebusan' di dalamnya.Pesawat MH370 hilang ketika dalam perjalanan dari Kuala Lumpur ke Beijing pada 8 Mac lalu.

PENGHUNI GUA: BEAN NI BUAT LAWAK BODOH LAGI.  CARI ISU LAINLAH UNTUK DAPAT PUBLISITI.  JANGAN DOK NAK MENIRU CARA TAN SRI GHAZALI SHAFIE BUAT SEMASA TENTERA MERAH JEPUN MENAWAN BANGUNAN AIA PADA TAHUN 70an DULU.BEAN NI SEDANG MIMPI KOT.

2. BELUM APA-APA PUN, DIA DAHJADI MACAM BOMOH MAT ZAIN KONON KERAJAAN DAH BERUNDING DGN PERAMPAS. INILAH MENTALITI OTAK KELULUSAN SRP YANG TAK MAHU FIKIR DAN TAK BEROTAK. MAIN SERKAP JARANG AJE. BUKAN BAGI INPUT PUN.  KESIAN KO MAHFUZ..... BODOH TAK BERTEMPAT DAN SALAH CARI ISU UNTUK POPULAR. KESIAN..... KAH KAH KAH !!!!!!

8 comments:

 1. Yang bodoh la ramai penyokong wei....so kesimpulannya penyokong ......(tak sanggup nak cakap)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI   Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

   Delete
 2. Org macam ni yang pengundi pilih semata-mata nak tolak BN? Malang sungguh.. Jauhkanlah Ya Allah, org mcm ni memimpin Anak cucuku...

  ReplyDelete
 3. Dah bodoh tapi berlagak pandai, inilah akibatnya.

  ReplyDelete
 4. Kita semua yg sidia ini memang karut (below par). Kita jangan ganggu dia. Biarkan dia dengan labu2nya.

  ReplyDelete
 5. Mari kita sama2 men"launch"kan hari kebodohan MahBean ni..

  ReplyDelete
 6. Bean..bean..mmg otak ko lagi kecik drp telor ko laaa...kakakakaka...besar kekacang "bean" kut...otak ko ada katne sebenarnya nie..haa? Dlm keradut telor sekali dgn berudu2 ko ker? Bahalol btol laaaa....nasib baik ko tak "launch" dgn CNN reporter ke...malu la weeiii!!

  ReplyDelete
 7. ada nilaikah dia untuk dijadikan tebusan? kah..kah.kah...

  ReplyDelete

PETA PELAYAR