FOLLOWERS

Thursday, 6 March 2014

OTAK DR YANG DILIWAT !!!!!!!!!KAH KAH KAH !!!!!!

MALAYSIAKINI

Afif pertahan kenyataan, twit diputarbelit

Susan Loone | 5:57PM Mac 6 2014

Exco kerajaan Pulau Pinang Dr Afif Bahardin meluahkan rasa kesal kerana kenyataan dalam tweet telah disalahtafsir sebagai tidak menghormati pengorbanan polis dan Allahyarham Koperal Raja Aizam Raja Mohd.

Koperal Raja Aizam Raja Mohd, 53, maut selepas diserang hendap sekumpulan warga asing dalam satu kejadian di Taman Sentosa di Klang awal Selasa lalu.Afif berkata beliau sedih kerana mendakwa tweetnya diputarbelit dengan niat jahat oleh BN dan Umno untuk membuat beliau dilihat seolah-olah memusuhi polis.

"Dan dengan itu membuat saya kelihatan tidak menghormati sensitiviti keluarga mangsa," kata Afif mengulas kritikan terhadapnya.Sebagai wakil rakyat, Afif berkata menjadi tanggungjawabnya bekerjasama dengan polis demi keselamatan dan keamanan kawasan DUN dan rakyatnya.

PENGHUNI GUA:  OTAK DR YANG TELAH DILIWAT. INILAH JADINYA. KEMUDIAN BERSILATNAK LEPASKAN DIRI. BUAT DULU BARU FIKIR. DR " LOW CLASS"  KAH KAH KAH !!!!!

5 comments:

 1. inilah contoh YB paling bangang yg ada d malaysia...

  ReplyDelete
 2. Yb tahap otak tahi babi macam tianchua

  ReplyDelete
 3. kalau dia ni anak seorang anggota polis sanggupkah berkata demikian?

  ReplyDelete
 4. Ini bukan Doktor tapi Dog ator

  ReplyDelete
 5. Anak isteri dia dibunuh oleh penyamun, penyangak merupakan perkara biasa. tapi bila dr ni berkata polis dibunuh oleh penjahat, ini merupakan perkara luar biasa dan ridak patut berlaku.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR