FOLLOWERS

Friday, 18 February 2011

PERANGKAP BODOH SUARAM !!!!!


Kongsi 53NGO hak asasi manusia Suara Rakyat Malaysia (Suaram) mempelawa Tun Dr Mahathir Mohamad secara sukarela menyertai kempen menuntut akta kontroversi ISA dimansuhkan jika bekas perdana menteri itu berkongsi hasrat yang sama.

"Jika Dr Mahathir melihat ISA membenarkan pencabulan hak asasi dan penyalahgunaan kuasa oleh pihak berkuasa, dia patut segera mendesak pemansuhan akta kuku besi ISA," kata penyelaras Suaram Nalini E (kanan).

Penghuni Gua : Perangkap maut dan perangkap bodoh SUARAM.

2. Dia ingat Tun Mahathir tu bodoh kayu macam mereka kot.

3. Bodoh punya SUARAM.

4. ISA penyelamat agama, bangsa dan negara. Hidup ISA !!!!!!

9 comments:

 1. TUN ADE BYK KEJE LAIN YG NAK DI BUAT. KLU LAYAN SUARAM, KEPALE BLEY JADI 3SUKU. TU LE KEJE NGO'K' SUARAM DARI DULU SMPI SKRG KEHKEHKEH

  ReplyDelete
 2. tak ada isa aku bakar ruamh ibadat semua bangsa.. apa boleh undang2 buat.. atau aku umpah orang luar negera buat kacau dalam negara apa kamu semua nak buat.. nak bukti mahkamah.. sukar, banyak peguam akan meliwat2 kan kes dan jamin mahkamah itu pun jika ada bukti...apa nak jadi..sijuburi pun da 50 kali tangguh kes.. mcm mana.. nak bukti apa.. puak2 ni minta singapura hampus kan ISA dulu baru malysia ikut...tarik aja kerakyatan babi babi ni semua.. atau kita bangkit bakar meka semua...Mahkamah nak sesesaikan kes pun makan bertrahun tahun yg untuk peguam...itu yg sebenar hastar mereka..bukanya hak asasi sebenarnya.. ada niat jahat di sebalik semua itu...Tun M buka bebal...

  ReplyDelete
 3. Bagus lah kekal ISA. Polis yang berkuasa mutlak kat negara. Tak perlu Kabinet juga. Tak perlu PM dan Menteri ni dan tu jugak. Tak perlu Hakim juga. Buatlah macam Russia bawah KGB.

  ReplyDelete
 4. Tun Dr. M..my super hero...love you Tun Dr. M..BarakaAllah fi ka..

  ReplyDelete
 5. Ya Allah berilah kesihatan yang baik dan rezeki yang murah pada Tun M semuga dia terus dapat berbakti pada agama, bangsa dan negara...AMIN.

  p/s Kalau tak buat salah, buat apa takut ISA.

  ReplyDelete
 6. Kalau tak buat salah, buat apa takut ISA. aku setuju dengan anon 2332.. isa tak pernah kacau saya dan kelaurga pun.

  ReplyDelete
 7. Salam tuan PG & Sema2...,


  PERANGKAP BODOH SUARAM !!!!!


  P5B sangat setuju ISA dikekalkan. ISA digubal atas kemahuan rakyat yang memilih wakil rakyat.

  P5B, negara terus aman dapat mengekang pelampau terhadap agama, bangsa dan negara.

  ReplyDelete
 8. NGING..NGING..
  BACA SEJARAH KEWUJUDAN ISA LA NGING

  JGN JD NGOK!
  KAH!KAH!KAH!

  ReplyDelete
 9. aku ada kawan yg pernah kena thn ISA krn tlibat dgn jemaah plmpau antbgsa yg bole mngancam keselamtan dan kharmonian ngara. selama dlm thnan isa, mrk dilayan dgn baik dan tidak pernah dizalimi.
  mrk yg takut pada ISA hanyala mrk yg ada niat utk menghancurkn keharmonian negara. mrk cuma mngunapakai alasan keadilan utk hapuskn isa agar mrk dpt bergerak dan bebas mlakukan kezaliman dan jenayah apb isa dihapuskan.
  pjuangn mrk mcm PKR yg mlolongkn keadilan tp bila dpt kuasa mrk sndiri tidak berlaku adil, macam DAP yg mlolongkn ketelusan, tp mrk sndiri tidak berlaku telus dan adil, spt PAS yg mlolongkn khidupn islamik, tp mrk sndiri lebih mpraktikkn khidupn diluar nilai2 islam.

  jgn tpedaya dgn propaganda mrk ini..smuanya penipu dan munafik besar.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR