FOLLOWERS

Monday, 24 December 2012

SYABAS TOK NAN !!!!! KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!Agenda Daily


Kerajaan Pahang tawar tanah percuma untuk projek rumah mampu milikMenteri Besar Datuk Seri Adnan Yaakob berkata selain itu kerajaan negeri bersedia membantu menanggung kos infrastruktur dengan syarat rumah yang dibina berharga antara RM70,000 atau RM150,000 bergantung kepada daerah atau kawasan dengan margin keuntungan sebanyak 30 peratus.
"Rumah yang akan dibina itu apabila siap akan mengandungi tiga bilik tidur, dua tandas, ruang dapur dan tamu yang luas dan selesa dengan keutamaan diberikan kepada golongan mereka berpendapatan RM5,000 ke bawah.
"Kerajaan yakin hanya dengan membina rumah seumpama itu rakyat golongan berpendapatan sederhana dan rendah akan dapat memiliki rumah sekaligus dapat mengatasi masalah perumahan rakyat di negeri ini," katanya. Berita lanjut : KLIK
Penghuni Gua : Baguslah tu Tok Nan. Segerakan. Ia untuk kemudahan semua rakyat Pahang tanpa mengira agama dan keturuanan dan fahaman politik.
2. Kita cakap , kita buat. Baru rakyat tak marah. Ini , siang malam sebaik buka mata, tak ada kerja lain.... asyik dok ceramah buat fitnah. Bukannya nak fikir dan buat sesi perah otak untuk bangunkan negeri. Harap serban dan kopiah serta jubah di badan aje meleret sampai ke lantai. Habok pun tak ada. 
3. Mulut berbuih menjaja ayat suci. Tapi otak malas nak fikir perancangan untuk janakan keuntungan untuk kepentingan negeri. Cakap bukan main le.  Otak kosong. Cuba tanya PKR, PAS dan DAP.... terutama PAS tu yang dah 20 tahun perintah Kelantan.
4. Sejak mereka perintah..... apa perancangan strategik dan pelan jangka panjang yang di gubal mereka baik dalam bidang ekonomi, budaya, sosial dan sebagainya. Cakap itu Islam , ini Islam. Tetapi blue print nya tak ada.
5. Poooddddaaaahhhhhhhhh. Kepada Tok Nan... selamat maju jaya. Pedulikan apa puak tahi ini dok komplen. Rakyat terbanyak masih berdiri teguh di belakang Tok Nan. Syaratnya.... segerakan perkara baik ini dan perkara yang amat di dambakan oleh rakyat Pahang.
6. Ppppppeeerrrrgggghhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!! 

1 comment:

  1. kencing jgn x kencing!
    kah kah kah!

    ReplyDelete

PETA PELAYAR