FOLLOWERS

Monday, 14 January 2013

CORNER BARING 3 : LETAK JAWATAN AJELAH !!!!!


KALAU POK NIK DAN TGHH ADA AIR MUKALAH...... LETAK JAWATAN AJELAH. NAMPAK SELEKEHBSANGAT MEREKA. KEJAP HALAL , KEJAP HARAM. NAMPAKMSANGAT AGAMA DI POLITIKKKAN. BUAT KEPUTUSAN FALAM BAB AGAMA HANYA DENGAN KEPALA LUTUT DAN HANYA BERUNDING DENGAN SIKAFIR DAN PELIWAT. TAK KE NAMPAK BODOH NAMANYA.

APA PUN SYUKUR  DAN TAHNIAH KEPADA PEMIMPIN PAS YANG MENENTANG DARI AWAL PENDIRIAN PAS DAN KEDUA PEMIMPIN INI DALAM ISU INI. SEMUGA ISLAM TERUS SUBUR. 

BIARLAH PUN SEBELUM INI KITA DIHINA DAN DITUDUH DENGAN BERBAGAI CACIAN, TAPI KITA TERUS KEKAL DENGAN PENDIRIAN KITA . SEBABNYA KITA MENDENGAR PENDAPAT DARI ULAMA YANG BETUL. BUKAN ULAMA YANG MENJADI PELACUR DALAM AGAMA. ULAMA POLITIK. KEPADA MAHFUZ DAN TANTAWI..... KOME JILAT BONTOT PELIWAT TU. SEMUGA KAMU BERBAHAGIA DENGANNNYA. KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!!

2 comments:

  1. kebelakangan ini banyak dah depa -depa tu korner baring. bab gunting rambut lelaki oleh amoi cinapun mereka dan korner baring. Nasib baik usaha mereka nak benarkan perkataan God diterjermahkan kepada Allah di bible versi Melayu dapat dikantoikan. apa yang mereka perjuangkan pun kita tak faham.

    ReplyDelete
  2. Kapal singh karam dah bersuara , tggu la dua tiga hari lgi , mesti hadi n nik ajis kona baring lagi .

    ReplyDelete

PETA PELAYAR