FOLLOWERS

Monday, 7 January 2013

SAIFUDDIN PUAKA AL JUHURI DALAM BN BUAT LAWAK BODOH !!!!!!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!!

k


SENANG DAN DIRINGKASKAN MAKSUD KENYATAAN PUAKA TIM MENTERI BN INI IALAH KALAU MANA-MANA PENJAWAT AWAM MELAKUKAN KESALAHAN JENAYAH  LANGGAR DISIPLIN JABATAN SEMASA BERTUGAS, JABATAN BERKENAAN WAJIB MEMBANTU SEPERTI MEMBERIKAN PERKHIDMATAN GUAMAN PERCUMA DAN SEBAGAINYA. DALAM KES DI ATAS IALAH DR AZIZ BARI SI BIJAK PANDAI DAN SERBA TAHU TU. SAIFUDDIN PUAKA  AL JUBURI DARI BN INI, CUBA MEMBELA MENGIKUT KERAJAAN PR SELANGOR. RAFIZI BUAT SALAH JENAYAH MENGIKUTNAKTA BAFIA, KERAJAAAN KELUAR DUIT RAKYAT UNTUK MELEPASKANNYA DARI TUDUHAN JENAYAH. 

KALAU GUNA ANALOGI SAIFUDDIN PUAKA INI, LEPAS INI MANA-MANA PEGAWAI KERAJAAN YANG MELAKUKAM KESALAHAN JENAYAH SERTI PECAH AMANAH DUIT JABATANNYA PUN AKAN DIBERIKAN PEMBELAAN OLEH KERAJAAN. SENANG LE LEPAS INI DAN RAMAI LAGILAH PENJENAYAH YANG AKAN LAHIR. SEBAB BUAT JENAYAH DAN KESALAHAN TATATERTIB, JABATAM AKAN BELA. . 

INI SEMUA CARA AL JUBURI. MAKA RANAPLAH NEGARA JIKA MEREKA MEMERINTAH. POLITIK BARU KATAKAN. INILAH CARA POLITIK BARU. HOTAK DIA.!!!!!!  DELETEKAN SAIFUDDIN PUAKA INI DARI MEWAKILI MP TEMERLOH. MEMALUKAN ORANG KAMPUNG SAHAJA.  DIA LEBIH DARI MENTERINYA SENDIRI. LEBIH SUDU DARI KUAH.

3 comments:

 1. Dah terang lagi bersuluh.Si DIA ni memang PRO PKR

  ReplyDelete
 2. dgr kata yb senator ezam lawati www.youtube.com/watch?v=mJ1CidWxPDA

  ReplyDelete
 3. Biasa la si BARUA penyambung FITNAH PG Hindu anak Omar ni. Entah bile dia nak minta maaf kerana memanjangkan FITNAH ke atas YB Khalid Samad...?

  Dr. Novandri yg buat fitnah awal dah ngaku buat fitnah dan minta maaf... si MUNAFIK ni masih belum mengaku FITNAH dia. Mungkin tengah pikir nak nafikan blog ni...blog dia mcm taktik PAPAGOMO yg BACUL, takut mengaku blog dlm mak-kak-mah... takut kene bayar saman la tu!

  Yg nko nak salahkan YB Saifuddin kenape??? Pasal keluarkan kenyataan yg tak sehaluan dgn prinsip2 kedurjanaan UMNgOk Be-eNd? Bila tak sehaluan... habis semua orang di PUAKA!

  Cermin diri dulu... nampak tak MUNAFIK yg tak mintak maaf atas FITNAH yg dibuatnya???

  Sudah la MUNAFIK si PG Hindu anak Omar ni... BARUA yg BANGSAT lagi tu!!!!!

  ReplyDelete

PETA PELAYAR