FOLLOWERS

Friday, 4 January 2013

KENYATAAN KAKI PUTAR ALAM !!!!!! KAH KAH KAH !!!!!DAH KANTOI MULA NAK MEMBELIT LAGI. NAK PUTAR LAGI. BUKAN APA, SI JAMBU INI NAK HALALKAN PUTAR BELIT NYA SEBELUM INI. SI JAMBU INI TEMBERANG DENGAN KATAKAN IA MEMPEROLEHI DOKUMEN DARI DEEPAGENAI BEBERAPA PERKARA. AKHIRNYA DEEPAK KAKI TEMBERANG INI PULAK SEMALAMNYA DAH NAFIKAN YANG DI PERNAH BERIKAN PADA RAFIZI JAMBU INI. BILA DAH KANTOI DENGAN PENAFIAN DEEPAK DAN DAH TERDEDAH PUTAR ALAMNYA, MAKA DIA GUNAKAN PENAFIAN DEEPAK 
TU PULAK KONONNYA ITU ADALAH  BUKTI PKR DAN ALJUBURI TAK ADA HUBUNGAN DENGAN DEEPAK. 

TAK KE BODOH NAMANYA. NAMPAK SANGAT KAKI TEMBERANG DAN NAK HALALKAN TINDAKAN TEMBERANG DENGAN TEMBERANG JUGAMSEBAB ITU TAK MENJADI.  TAK MENJADI KERANA DEEPAK DAN AL JUBURI PUN DAH SAHKAN DIA MEMANG ADA JUMPA DAN BINCANG DENGAN ALJUBURI DI KLIA. 

ITU YANG PG GELAK SANGAT KENYATAAN TEMBERANG SI JAMBU INI. NAMPAK SANGAT DUNGU CARA TEMBERANGNYA. KAH KAH KAH !!!!!!!!

6 comments:

 1. Si lembu tu da la bodoh lagi bersuloh hok tuih!

  ReplyDelete
 2. Tunggu je pendedahan Rafizi tu nanti... sekurang2nya dgn pendedahan isu LEMBU NFC bwerjaya buat Kak Ijat menyelak kain...

  Baru juak2 UMNgOk Be-eNd sedor betapa mereka diBoNgokkan jauh lebih rendah dari otak LEMBU2 Kak Ijat tu..... Hanya puak2 UMNgOk TOTOK je yg mengANGGUK-ENGGEHkan tindakan Kak Ijat memperLEMBUkan RAKYAT!

  ABU - Aku Bekas UMNgOk... sekarang ni,
  ABU - Asalkan Bukan UMNgOk... Be-eNd!

  ReplyDelete
 3. dah le rafizi, bodek le ape yg patut...boleh kaya mcm azmin al...terus cari bahan2 untuk bodek tahap gaban

  ReplyDelete
 4. PG HIndu anak Omar... nko baca ni!

  ...."Dr. Novandri telah dengan sesuci dan seikhlas hati ingin memohon maaf dan MENARIK BALIK KATA-KATA dan GAMBAR yang BERSIFAT FITNAH ke atas YB Khalid Samad sepertimana yang tertera dalam Artikelnya yg bertajuk "Penjarakan Bishop Khalid Samad" yg diterbitkan di blog http://movandri.blogspot.com/ pada 15/1/2010.

  Beliau menyesali akan apa-apa salah laku dan ingin memohon maaf kepada YB Khalid Samad terhadap penerbitan tsbt. Beliau beraku-janji dan tidak akan mengulangi penerbitan serta kata-kata tersebut di masa akan datang!"...

  Nko juga telah memanjangkan kata2 fitnah dan gambar2 tersebut ke atas YB Khalid Samad... So, nko bertanggungjawab ke atas fitnah tsbt, tak teringin ke nko nak mohon maaf pada Khalid Samad? Berteloq ke nko nak ngaku kesilapan dan fitnah yg dah nko panjangkan? Mana etika engkau selaku blogger kalo nko tak malu nak ngaku etika nko sebagai org yg dah tua?

  Sebangsat-bangsat manusia adalah manusia yg dah terbukti memanjangkan FITNAH tetapi masih enggan mengaku dan meminta maaf atas fitnah yg telah dipanjangkan! Babi pun tak sanggup buat macam tu..!

  Jgn lari dari kenyataan... atau nko sanggup berdepan dgn YB Khalid dalam MAK-KAK-MAH?

  Cukup2 la bagi makan anak-bini dari hasil memanjangkan FITNAH!!!!!

  PG Hndup atas fitnah....!
  PG Hndup atas fitnah....!
  PG Hndup atas fitnah....!
  PG Hndup atas fitnah....!
  PG Hndup atas fitnah....!
  PG Hndup atas fitnah....!
  PG Hndup atas fitnah....!

  ReplyDelete
 5. Moral of the story... Dr. Novandri macam DAP yg berani ngaku kesilapannya dlm pemilihan CEC bukan mcm PG yg takut mengakui salah-laku belaiu yg memanjangkan fitnah... SPR yg takut mengakui kelemahan dlm mengendalikan PRU!

  Teloq hang... hang buang bagi babi makan... pun tak dipandangkan langsung dek babi! Hanya ToNGGOK dam TOLOL UMNgOk Be-eNd aje yg masih dok angguk dan ENGGEH mcm Lembu Kak Ijat mengata hang betul!

  ReplyDelete
 6. anjing dol...
  menyalak demi sesuap nasi
  mana kenal halal haram
  pasal tu ank branak bodo piang
  ada hati nk masuk ipta plak tu
  kah kah kah!!!!

  ReplyDelete

PETA PELAYAR