FOLLOWERS

Thursday, 31 January 2013

MULUT PUAKA KELUAR FATWA LAGI !!!!!! KAH KAH KAH !!!!

DUIT BAPAK DIA KOT YANG NAK GITUBAJE. PAKAI OTAK LAH POK NIK. ADA UNDANG-UNDANG. IKUT UNDANG-UNDANGLAH. KALAU PM MASUK NERAKA, , POK NIK GERENTI MASUK SYURGA KE. MAKAN KEDARAH GAJI HARAM AJE. KERJA DOK MEMBUTA DAN MEMANASKAN BONTOT DI KERUSIMB. MEMBUTA AJE. ITU BUKAN HARAM. ULU KELANTANDAH JADI GURUNTU, TAKMASUKNERAKA KE? KohHILAL DOK KEDARAH DUIT AHLI TAK MASUK NERAKA KE? pAPA YINDAKAN POK NIK ATAS PERKARA YANG DISEBUTKAN? TAK ADA, POK NIK MEMBUTAAje. TAK MASUK NERAKA KE ? ULAMAK PJNDEK INI NAK BERCAKAP LEBIH. PPPPPOOOOOODDDDDAAAAHHHHHH LAH POK NIK. NERAKA NANTI PUN, PG PERCAYA PENUH DENGAN ORANG DAN PEMIMPIN PAS AJE. KALIMAH ALLAH PUN RAMAI YANG MASUK NERAKA. MUJUR HARUN DIN DAN NASHA BERKERAS, TIDAK SAH POK NIK DAN YANG LAIN MASUK NERAKA KERANA MENSYIRIKKAN ALLAH. ITU KATA DR HARJN DIN LAH..... TAK GITU?????? KAH KAH KAH KAH !!!!!!!

9 comments:

 1. Yang jelas Menate N.ajis masuk neraka. Ulamak celaka bermulut puaka.

  ReplyDelete
 2. Lu mulut cibai lah pok nik.

  ReplyDelete
 3. pork nick sudah nyanyuk.. biarkan...

  ReplyDelete
 4. mu ado tiket syurgo nerako ko pok nik?

  ReplyDelete
 5. bersahabat dgn syaitan pok nik pun dah jadi setan

  ReplyDelete
 6. Betul nik aziz cakap apa !

  Jika kelantan betul tak ada minyak dan Kerajaan Negeri tdk layak dpt Royalti kenapa kerajaan pusat dan petronas bagi WANG EHSAN pulak?

  Dah lah tu bagi Wang Ehsan pd JPP Kelantan yg dikuasai olh org2 umno? sudah tentu Wang Ehsan kpd JPP Kelantan akan dibalun olh org2 umno dulu, rakyat dpt seposen dua jer...

  bukankah ini penyelewengan kuasa dan tdk adil...dan memang akan masuk neraka...

  Nk Aziz cuma mengingatkan sahaja....

  ReplyDelete
 7. Anon 8:48...

  Tepat sekali kenyataan tuan!

  Cuma sayangnya puak2 LEMBU UMNgOk Be-eNd mana nak paham kenyataan ini...asalkan dapat BR1M 2.0 (bantuan Rasuah 1 Msia) maka tergadai la maruah dan negara selama 5 tahun.

  ABU - Asalkan Bukan UMNgOk.... Be-eNd!

  ReplyDelete
 8. Kalau bg kt org pas xkene balun?
  Kah..kah.. tu peruntukan 800 juta utk selesaikn mslh air kelantan pun xsetle2 jgk
  Dh bwk dh jemaah pegi blajo kt luar negara.. apa hasil?
  Rupenya pergi melancong. Nk bg lg bnyk?
  Kah..kah.. taksub jgn smp jdk bodoh

  ReplyDelete
 9. dulu aku mamang penyokong kuat pas.tapi sekarang ni sudah tidak lagi,kerana pemimpin2 yang ada sekarang ni dah macam syaitan.aku malu dan tak mau lagi pas ,pas penipu munafik,dulu waktu tun mahatdhir jadi pm njk ajis kata tum m dah nyanyuk tukar je orang lain.tapi ada kah nik najis blh ikut macam pemimpin bn.sedarlah kawan2 dan sahabat2 pas,rakyat nederi kelantan paling ramai berhijrah kenegeri lain kerna apa?aku orang kelantan berhijrah ke selangor dan kerja di proton yang dulunya orang pas kata itu syarikat jepun.tapi sekarang kawan2 pas lah yang banyak keja di proton..lagi satu dulu orang pas suruh jual putra jaya kerana nak tegak kan adama allah tapi sekarang jual kalimah allah nak keputra jaya, kan malu....itulah munafik..

  ReplyDelete

PETA PELAYAR