FOLLOWERS

Friday, 12 April 2013

ALAHAI TOK PA !!!!!



............................................................Setelah ditonton dengan teliti klip video berkenaan nyata sekali pasangan lelaki dan wanita itu kenal satu sama lain.
Ini berdasarkan perbualan mesra antara mereka selama dalam bilik berkenaan.
Bunyinya macam wanita itu pemilik sebuah butik yang jual pakaian.
Dia ada berkata 'auntie'...mungkin merujuk kepada isteri lelaki itu yang mahu beli pakaian begini begitu.
Dari pelat perbualan wanita itu dipercayai dia orang Malaysia.
Cuma tidak dapat dipastikan samaada dia wanita Melayu atau serani.
Bilik berkenaan juga dipercayai sebuah bilik hotel di Malaysia.
Ini kerana semasa aksi seks mereka berdua jelas kedengaran bunyi suara di televisyen dalam bilik itu yang mungkin sedang tayang satu drama...bercakap dalam bahasa Melayu.
Dari perbualan pasangan lelaki dan wanita itu juga dipercayai aksi seks antara mereka itu atas dasar 'cepat-cepat nak lepas geram saja'.
Andaian juga dapat dibuat mungkin mereka selalu bertemu ala-mi segera begini.
Lelaki itu kedengaran berkata dia tidak ada banyak waktu dan anggap wanita itu pun sama.
Bila video ini yang dipercayai dirakam menerusi kamera tersembunyi dalam bilik itu, juga tidak diketahui lagi.
Lelaki itu juga kedengaran memberitahu dia cabut dari satu meeting dan minta orang lain gantinya.
Katanya bilik berkenaan juga ditempah sekejap dan akan beritahu checkout menerusi telefon kemudian.
Turut kedengaran lelaki itu memberitahu nak beri wang kepada wanita itu.
Wanita itu ada bercakap macam dia nak membayar deposit sewa rumah.

PENGHUNI GUA : ANDA BOLEH TONTON PENUH DI HAPRAKNEWS

DUNIA, DUNIA. TAK PAKAI TUDUNG PULAK WANITA TU. APA KOMEN PUAK KEMATU PAS SEMUANYA. OPSSS.... LUPA... VEDEO TU, BESI, PEKAK DAN BISU.

KIH KIH KIH KIH.

BYE BYE TOK PA. SELAMAT JALAN ROMEO..................................PAS NAK HUDUDKAN TOK PA? BERANI KE !!!! PG NASIHATKAN TOK PA AGAR SEGERA JUMPA POK NIK UNTUK CUCIKAN DOSANYA KAL;AU BETULLAH DALAM GAMBAR TU DIA. ATAU 


MUNGKIN PELANDOK DUA SERUPA. RUPA MACAM SAYA TAPI BUKAN SAYA...,,,

KIH KIH KIH KIH !!!!!

14 comments:

  1. harap pempuan tu isteri yg sah bukan belaan...dosa woooooooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow, 'bini' stopa yang kat dalam bilik hotel ni pakai jeans sendat dan free hair... melambangkan muslimah PAS sejati... wow, wow... hebat hasil didikan stopa eh..

      Delete
  2. Pelakon boleh tukar tukar rupa mcm tom cruise mission imposible.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian, banyak sangat pengaruh dari TV...

      Delete
  3. klu isteri yg sah, kenapa kongkek kat hotel

    ReplyDelete
  4. Terbaik dari ladang PAS.... sesuatu yang pemimpin UMNO tak berani lakukan

    http://goo.gl/ZgX52

    ReplyDelete
  5. hebat...hebat. sesungguhnya pelakon veteran tu hebat. ada komitmen meetingpun sempat ngentot...peh!!!

    ReplyDelete
  6. Haji Hadi tak join sama ke.....

    ReplyDelete
  7. rasa pempuan tu penang/kedah sebab ada slang "dok"

    ReplyDelete
  8. Tok PA,
    cepat-cepat gi jumpo Pork Nick, dio akan keluarkan kenyataan kata mu tak saloh yang saloh tina tuh yang ajak mu zina...

    ReplyDelete
  9. Sokong Tok Pa cepat-cepat jumpo Pork Nick,nanti ada la fatwa baru Pork Nick akan keluarkan.

    ReplyDelete
  10. individu dlm video tu tak salah...yg salah adalah pencipta dan peninovasi kamera video.

    ReplyDelete
  11. Untung le ko stopa ada ajis.. nnt dia istikharah, Allah dh ampun kn hang..
    Yg puak2 umno ni yg ssh. Xngentot, solat lima waktu pun xle pahala lg..
    Aduh.. ssh2

    ReplyDelete
  12. Hidup tidak bertuhan seumpama zaman jahiliyah. Jika bertuhan mesti takut akan seksaNYa. Berlakun depan manusia bukan main lagi alim. Aku dah tak percaya dengan kumpulan pembangkang ni. Menyamar alim tetapi dalaman mereka busuk hanyir.....

    ReplyDelete

PETA PELAYAR