FOLLOWERS

Wednesday, 27 July 2011

DEDAH AJE LE !!!!!!!!!!!!!!!!!


PAS hari ini mendakwa parti itu memiliki senarai pengundi 'klon' dan ini melibatkan angka yang besar dan "mengejutkan".

Naib presidennya Datuk Husam Musa (bawah, baju hijau) berkata pendedahan akan dibuat secara berperingkat selepas penyerahan senarai 500 orang pertama kepada SPR baru-baru ini.

"Kita akan buat (majlis seperti) persidangan. Kita pamer pada semua orang dan media boleh semak," katanya. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Dedah ajelah. Buat apa tangguh-tangguh kalau dah ada bukti. Ini seolah nak bersubahat dengan jenayah jika benar berlaku. Medngapa nak buat berperingkat. Kalau polis dedah pembohongan bershit secara berperingkat, mereke semua ini bising.

2. Atau kerana ada tujuan politik. Mungkin nak dedah seminggu sebelum PRU13 agar SPR tak sempat nak semak dan jawab maka gelandangan politik ini mula pukul canang ada pengundi hantu. Walhal merekalah hantunya. Orang yang selalu nampak hantu ini selalunya mereka lah hantunya atau dalam tubuh mereka banyak hantu.

3. Dedahlah Husam oii. Apa nak tangguh-tangguh. Dedah awal dan SPR boleh ambil tindakan pembersihan daftar pemilih. Itu yang amat baiknya . Bukan cakap berdegar sana sini. Kalau SPR tak layan pemdedahan kononnya banyak klon, maka mohon perintah mahkamah untuk halang SPR adakan PRU 13 atau batalkan daftar pemilih yang ada. Senang cerita. Apa nak belit-belit!!!!

4. Cara islam ke tu. Mungkin cara islam PAS kot!!!!!!!!! Main gempaq, gempaq !!!!! Tak gitu ?

5 comments:

 1. dino.yp@gmail.com27 July 2011 at 09:21

  tong kena ketuk kuat2, baru orang dengar...tapi dalam banayk agin....karutnya orang2 PAS.

  ReplyDelete
 2. Depa nak menang dengan sokongan syaitan penghasut. Jadilah pemerintahan syaitan yang telah mendapat kerjasama dengan syaitan. "Usahkan dapigs dengan syiatanirajim pon kita boleh berkerjasama". Cth takbaik untuk fucktan...

  ReplyDelete
 3. agak2nya kepala orang pas ni semuanya dah berong belaka kut..

  ReplyDelete
 4. ITU LAH NAMANYA PENGHUNI HANTU..SEPATUTNYA SPR YG DIDAKWA CANGGIH DAN MENJALANKAN TUGAS DGN ADIL TAPI SENARAI PENGUNDI KLON BERTAMBAH2...APA CERITA?

  SPR SEBENARNYA DIIKAT KAKI TGN OLH UMNO/BN...KRN PENGUNDI KLON ITU LAH TALIAN HAYAT AKHIR UMNO..

  KALAU SPR TELUS DAN ADIL DAH LAMA UMNO BUNGKUS!!!

  YG TAKUT DAN DOLAK2 DALIK SGT SPR PASAL TUNTUTAN BERSIH NI APA HAL?

  SPR HANYA TAKUT PD UMNO/BN DR TUHAN...

  ReplyDelete
 5. PAS yang takut pada UMNO bukan SPR. Dengan Tuhan PAS tak takut pun sebab dia boleh berkerjasama dengan Syaitan. Husam nak lantik anak Hadi Awang jadi Pegawai Pendaftaran Negara bila dah dekat PRU ke 13 nanti. Tanpa kuasa bolehlah dia rampas kad pengenalan orang lain. Masa tu juga PAS akan melantik Body Guard dia tahan semua bas dan pengangkutan awam yang lalu lalang sebab bawa Pengundi Hantu. Kepada Anon 17:14 tu cukup-cukup le!! Banyak dah bukti PR ni penipu, pembelit, perkauman, pengikut syaitan, peliwat, berkhalwat dengan bini orang dan macam-macam lagi maksiat.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR