FOLLOWERS

Saturday, 16 July 2011

MEMANG PERHIMPUNAN PELACUR PUN !!!!!!!!!!!!


Peguam PAS Mohamed Hanipa Maidin mendakwa, beliau difahamkamkan perhimpunan BERSIH 2.0 genap seminggu lalu mendapat sokongan pelbagai lapisan masyarakat, sehingga terdapat pelacur yang mengambil cuti untuk menyertainya. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Betul tu apa yang dikatakan oleh Hanipa Maidin. Memang perhimpunan BERSHIT hari itu adalah perhimpunan segala pelacur.

2. Apa tidaknya ................pelacur politik, pelacur demo haram, pelacur keselamatan, pelacur keamanan, pelacur dan peliwat serta kaki khalwat. Pelacur agama yang dipimpin oleh PAS.

3. Jadi benarlah kata Hanipa tu. Jadi baik beliau terangkan perkara itu dalam mensyuarat parti PAS atau pakatan.

Nota
: PG hairan juga, sebelum ini semua pemimpin PAS dan PR tak terima bukti rakaman vedeo lelaki Y berzina . Katanya tak Islam kerana ia besi, bisu dan pekak. Tetapi kini dalam blog-blog mereka bukan main sertakan buktikan gambar " still " dan rakaman vedeo kononnya ia kekejaman polis. Aaaiiiiikkkkkkkkkkkkk ..............boleh pulak. Dan siap hantar lapuran bergambar ke PBB.

...........Kena tang orang halal dan wajib diterima keterangan vedeo. Kena ke muka sendiri haram rakaman vedeo dan gambar. Kospirasilah dan sebagainya. Ini semua adalah cara pelacur..........Jadi benarlah perhimpunan itu adalah perhimpunan para pelacur jenis di atas.

.................Dah tahu ia haram, pergi berhimpun buat apa. Tak ada pulak sehingga kini, FRU nak bantai dan sembur gas terhadap PG dan keluarga. Jadi apa isunya. Haramn tetap haram. Siapa suruh demo haram. Tanggunglah akibatnya.................Tak gitu ?

3 comments:

 1. KALAU PAS SOKONG PELIWAT PUN DAH JADI PERJUANGAN KE SYURGA DIORANG, APE TAH LAGI PELACOR! JANGAN LUPE..PAS DAH BIASAK BUAT KEJE2 BLUE. MAIN BINI ORG DAH MCM SATU KEMESTIAN BROO KEHKEHKEH

  ReplyDelete
 2. Pelacur yg hadir demo dapat habuan RM 200 dgn tak payah kangkang peha! Bertukar dari pelacur lorong kpd pelacur jalanan. Kalau mati dlm pertempuran kat lorong,..mati maksiat..bersalahan jika berdemo kat jalanan! Boleh pakai fatwa alamak.

  Mulut lauya mcm ni memang pendek akal. Tujuan nak balun kerajaan tapi terkerat anu.. sendiri

  ReplyDelete
 3. dah elok bebenau sorang kaki palancoq sorang kaki penjuboq jadi pundekuti palancoqjuburiti...

  ReplyDelete

PETA PELAYAR