FOLLOWERS

Thursday, 21 July 2011

JENIS PEMBOHONG ! APA NAK HAIRAN !!!!!!


Penghuni Gua
: PG baru aje menonton Klip vedeo yang disiar oleh PDRM mengenai dakwaan Mat Sabu , Timbalan Presiden PAS yang beliau dirempuh oleh kenderaan polis semasa demo haram bershit 9 jul lalu di Berita TV3 jam 8 malam tadi ..

2. Nampak sangat Timbalan Presiden PAS ini penipu dan pembohong. Dakwaannya ia dirempuh oleh kenderaan polis. Keadaan sebaliknya berlaku. Beliau yang merempuh kenderaan pacuan 4 roda polis dengan motosikal kapcai nya.

3. Cctv disebuah kedai merakamkan penuh kemalangan dan penipuan Timbalan Presiden PAS ini. Pembohongan pemimpin parti yang mendakwa ia lebih Islam dari orang Melayu Islam yang lain. Kenderaan polis dirempuh dari sisi kiri bahagian belakang.

4. Kepada pihak polis, dicadangkan penipu ini wajib didakwa kerana menipu dan menbuat lapuran palsu serta memfitnah polis. Allah Maha Besar. Allah bayar tunai penipuan Timbalan Presiden PAS ini. Allah juga bayar tunai kepadanya kerana menyertai demo haram yang banyak menyusahkan warga KL tempoh hari. Cctv yang dikatakn bukti besi, bisu dan pekak ini akhirnya mendedahkan penipuan pemimpin PAS ini. Penipuan dan fitnah beliau. Kalau ikut hudud , teruk Mat Sabun ini dihukum. Apa kata PAS dan pakar-pakar hudud PAS mengenai pembohongan dan fitnah yang dilakukan oleh pemimpin mereka.

5. Kalau dah mengaku Islam dan mendakwa Islam lebih dari yang lain, PAS wajar menghukum pemimpin mereka yang membohong dan pemfitnah ini. Mujur jugalah dalam kemalangan itu , polis membantu beliau. Tapi tak hairan sangat dengan kelakuan beliau. Sebab beliau memang begitu. Tambah pulak kini rapat dengan lelaki Y tu. Kena gas pemedih mata, tapi tengkok yang sakit. Keh keh keh keh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lelaki Y sebelum ini dakwa TGHH terima layanan buruk. Tapi TGHH cakap dia terima layanan baik. Jenis AUTA. Pusing selagi boleh pusing !!!!!!!!!!!!! Lantaklah Labu !!!!!!!!!!!!!!!

11 comments:

 1. ape2 tuduhan sertakan bukti...utk elak dr terjadi fitnah...

  ReplyDelete
 2. Mat Sabu bapak Munafik, menghalalkan cara untuk kepentingan diri. Tak takut ke Mat Sabu hendak menghadap Allah @ Mat Sabu tak mati ? Ingatlah Mat Sabu hidup di dunia hanya sementara.

  ReplyDelete
 3. KEHKEHKEH MAT SABUN SECARA RASMI DH JADI LIABILITI KPD PARTI SESAT PASRAEL..YEHUUUUU!!!

  ReplyDelete
 4. Dulu Mat Sabu gelar Anuar Ibrahim Al Juburi tetapi kini duduk sama tinggi, tercarap sama rendah, balun bini orang sama rasa, menipu dan pembohong sama padan..kira ok le!! untuk puak-puak PKR terutamanya PAS kononnya lebih Islam dari Islam tetapi kena SELAM..kah kah kah
  Makhluk berdua di atas memang dilahirkan untuk jadi seorang PENIPU dan PEMBOHONG. Lebih keji lagi suka buat Fitnah lagi Munafik. HIDUP TAK BERMARUAH!!!!!!!!

  ReplyDelete
 5. bukti? nah !!!!!!!!!!!!!!http://www.agendadaily.com/Muka-Hadapan/video-polis-buktikan-mat-sabu-temberang.html

  vedeonya bersepah. nanti akan keluar. di tv3 dah keluar.

  mat sabun kantoi

  ReplyDelete
 6. KALAU DUDUK KAT SOMALIA BOLE LA KO TIPU...INI MALAYSIA....NEGARA KITA SUDA CANGGIH...MAT SABU NI BODO...DIA INGAI POLIS KITA BAHALOL KE,,,POLIS PUN RAMAI YG GRADUAN DARI IPTA...BERILMU DAN BERIMAN...TAK MCM MAHKLUK 2 EKOR TU,,,KIRA NAK SPIN CERITA UTK MENDAPAT SIMPATI RAKYAT...YG PERCAYA CERITA KO ORG ADALAH DARI KALANGAN KALANGAN ORG YANG BAHALOL, TOLOL, BANGANG DAN BODOH SAHAJA.

  MUSIBAT PUNYA MAT SABU..CELAKA LAHANAT PUNYA ANWAR AL JUBURI

  ReplyDelete
 7. Dah terlalu banyak bukti nyata pembohongan 2 ekor Makhluk ni sehingga ke taraf munafik tetapi kenapa masih percaya lagi. Akal fikiran yang baik kurniaan Allah s.w.t. sepatutnya boleh menilai sikap 2 ekor Makhluk ini. Seekor minat balun bini orang dan Seekor lagi balun kedua-duanya tak kira bini orang ke atau anak teruna orang depan belakang pulak tu!! Contoh Pemimpin PR. Semoga Allah s.w.t. menjauhkan 2 ekor Makhluk ini daripada jadi Pemimpin keseluruhan Rakyat Malaysia..Amin

  ReplyDelete
 8. Apakah betul Mat Sabu seorang Islam - kalau dia seorang muslim kenapa perbuatannya, tutur katanya tidak membuktikan beliau penganaut islam sebagaiamana tuntutan Al-Quran dan Hadith??????

  ReplyDelete
 9. korang jangan cakap pasal ISLAM la.kalau macam nie perangai korang...

  ReplyDelete
 10. MAMUD KOTA BHARU25 July 2011 at 23:24

  TELAH LAMA AKU MENANTI MAT SABUN AKAN MATANG DAN CERDIK SERTA JADI INSAN YANG DEWASA SERTA AKIL BALIGH.....TETAPI SAHINGGA KINI MAT SABUN MASIH KEANAK-ANAKAN, MASIH HINGUSAN,TIDAK MATANG,MALAHAN SEMAKIN BODOH HARI DEMI HARI....MAT SABUN USIANYA DAH LEBIH SETENGAH ABAD TETAPI SAHINGGA KINI MASIH LAGI BELUM BERMIMPI BASAH,MASIH LAGI MIMPI HANTU...SESUNGGUHNYA BELIAU ADALAH MANUSIA BANGKA YANG TIDAK PERNAH MATANG......SEANGKAN MANUSIA LAIN YANG SEUSIA DENGAN NYA JAUH LEBIH MATANG DAN CERDIK SEIRING DENGAN USIA EMAS..TETAPI MAT SABUN MASIH DENGAN CARA BUDAK-BUDAK......SUDAH TIADA LAGI KAH MANUSIA YANG CERDIK DALAM PAS..SAHINGGA MANUSIA SEBEGINI BEBAL DAN BODOH BOLEH DIANGKAT SEBAGAI PEMIMPIN.......kepada penganut tegar PAS TOLONG JAWAB TULISAN AKU NIH........

  ReplyDelete

PETA PELAYAR