FOLLOWERS

Friday, 22 July 2011

PEMBOHONGAN 2 : DAH JENIS PEMBOHONG DAN PUTAR BELIT !!!!Penghuni Gua : Lagi pembohongan PR dan peminum kencing. Tak sangkut paut dengan polis pun. Itu pun kata dan fitnah polis yang menyebabkan kematian Allahyarham. Patah tulang dan patah gigi tak sangkut paut dengan polis. Mungkin sesama pendemo haram ini bertindihan semasa berasak masuk dengan berlari ke Avenue K tu.

2. Habis nak diputar belit. Itulah tujuan diadakan bershit. Sengaja buat dan korbankan darah pengikut sendiri untuk kepentingan politik dan nak spin untuk poltiik. Pengikut buta inilahn yang dimangsakan.

3. Itulah tujuan bershit dan parti kencing rakyat serta tujuan parti ajaran sesat tu. Dikudakan pulak oleh parti jahanam DAP.

4. Tak ada lain kerja : Kerjanya hanya nak putar belit dan membohongi rakyat kampung. Allah Maha Besar. Teknologi yang Allah kurniakan telah mendedahkan niat jahat mereka ini.

5. Allahuakbar, Allahuakbar, Allahuakbar !!!!!!!!!!!!!!! Semuga Allah merahmati Allahyarham. !!!!!

7 comments:

 1. DOA PECAH PERUT WALLY SLIPAU DAH TUKAR JADI DOA TURUN BALA ATAS KEPALA KEHKEHKEHKEH ADOIYAIII

  ReplyDelete
 2. Berbohong je keje
  'Lubuk Emas' Terengganu dikhianati - Generasi muda dan generasi baru Terengganu adalah generasi paling bodoh dan tolol jika BN terus berkuasa..
  http://Facebook-1Malaysia.blogspot.com/
  Undi BN Undi HARAM- Media BN Media Porno. Pemimpin BN mcm PUKIMAK. FUCK Wanita UMNO
  http://blog1Malaysia.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Pembohong tetap Pembohong, Munafik tetap Munafik walaupun berkopiah putih atau berserban besar.

  ReplyDelete
 4. POLIS PUN MENIPU JUGAK...TERANG2 TERAJANG ORG, IKAT TGN ORG, SEPAK, TERAJANG, ADA YG LUKA KEPALA, PATAH KAKI,.DLL...TAPI MANA ADA POLIS TUNJUK GAMBAR TU?

  SEDANGKAN SEMUA ORG DAH TENGOK GAMBAR DAN KLIP VIDEO SELURUH DUNIA...POLIS CUMA TUNJUK BEBERAPA KLIP CANTIK2 JER...SEDANGKAN YG BURUK DISOROK..

  NI PENEMUAN BOM PETROL, SENJATA, PARANG SBLM BERSIH TU APA CERITA? DAH TANGKAP KE SAPA PUNYA KEJE TU? MACAMANA NAK TANGKAP SBB ITU KEJE AGEN2 POLIS SENDIRI...

  ReplyDelete
 5. AKU YAKIN VIDEO YG DIKELUARKAN POLIS UTK MEMBUKTKIKAN MRK TDK BERKASAR KPD PESERTA BERSIH NI AKAN MAKAN DIRI BALIK...

  TAK CAYA KO TENGOK LA NANTI...

  LPS NI RIBUAN PESERTA BERSIH AKAN MENGATAKAN BHW MEMANG BERLAKU DAKWAAN POLIS KASAR...MRK AKAN BAGI LBH BYK GAMBAR DAN VIDEO JUGA AKAN MEMBUAT PELBAGAI LAPORAN BALAS..

  TINDAKAN POLIS NI AKAN MAKAN DIRI BALIK...SEDANGKAN ORG TAHU DAH TINGKAHLAKU POLIS...!!

  ReplyDelete
 6. Rasullullah SAW bersabda: Sesungguhnya ALLAH tidak mencabut ILMU daripada manusia, tetapi akan mencabut ILMU daripada para Ulama. Sehingga jika Ulama itu tidak ada, maka jadilah manusia itu dibawah pimpinan mereka yg BODOH, lalu org2 itu diberikan pertanyaan2 yg akan dijawab tanpa ILMU, sehingga sesatlah mereka serta menyesatkan yg lain.

  ReplyDelete
 7. Memang sesat harbi pun puak-puak Demo BERSIH 2.0 (KOTOR 2.0) Menyusahkan rakyat dan peniaga KL aja. Kalau aku jadi POLIS pun aku terajang mangkok-mangkok Demo tu.
  Pejuang apa benda kalau kena asap dah lari lintang pukang. Pemimpin lari dulu tapi pengikut mangkok yang tolol..he he he
  Demo le lagi BERSIH 2.0 Kaum Cina DAP ajak sekali jangan tinggalkan. Melayu dan Keling memang dah sah bodoh ikut berdemo.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR