FOLLOWERS

Sunday, 3 June 2012

HALAL PULAK DAH !!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!


DULU KATA HARAM BAB BUAT PATUNG YANG MENYERUPAI BENDA HIDUP. TUGU NEGARA DIHARAMKANNYA. !!! KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!!

PELIKNYA DI PERHIMPUNAN HIJAU DI ALOR SETAR BARU-BARU INI , BOLEH PULAK PATUNG HADI DAN HUDA KE HULU KE HILIR DI PERHIMPUNAN TU. !!! KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!!

HALAL PULAK.  ITULAH SEBABNYA PG SELALU KATAKAN. MEREKA INI HANYA PILIH AYAT QURAN YANG BOLEH MENGHALALKAN TINDAKAN HARAM MEREKA SAHAJA.!!! KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!!

SETENGAH AYAT DISOROK UNTUK KEPENTINGAN POLITI MEREKA. !!! KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!!

DULU PASUKAN KELANTAN HARAM DAN DIWAJIBKAN PAKAI SELUAR PANJANG MAIN BOLA. !!! KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!!

KINI SEBAB KELANTAN MENANG JUARA SANA SINI TAK ADA PULAK NAK KELUAR LARANGAN BERSELUAR PANJANG , BIMBANG HILANG UNDI DARI ORANG MUDA YANG GILAKAN BOLA.!!! KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!!

ITULAH PAS. BERLIADAH BIAWAK SELAMANYA. FIKIRKAN PENGUNDI MUDA. FIKIRKAN !!! KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!!

CAKAP ISLAM SANA SINI. TAPI SEMUANYA BERAK KAPUR AJE. BERBUIH AJE !!!! !!! KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!!

6 comments:

 1. Aku heran juga, suara perempuan haram dan tilawah al Qur'an diharamkan bagi mereka menyertainya. Hanya dia seorang yang haram tetapi pemain bola ramai yang terbuka aurat tapi tidak diharamkan. Kalau nak jaga hukum jagalah semua bagi adil. Haram suara perempuan aurat dan juga haram paha lelaki juga aurat.OOO mungkin kalau haram team bola tak boleh kutip hasil stadium kot. Fulus tak masyuk. Kalau dah pasukan bola pun tak boleh nak bertegas begitu, bagaimana nak mendirikan negara Islam yang adil untuk semua.SeSebab PAS parti politik, bukan agama sebab itulah mereka double standard. sesebab pemimpin PAS manusia biasa bukannya Nabi sebab itulah hukum hakam sentiasa dipermainkan ikut selera dan keadaan. Phuui..

  ReplyDelete
 2. Bila melayu kristian dalam pkr dan pas masuk campur dalam urusan org islam, ini jadinya. Berjihat dan hapuskan agen-agen kristian melayu yang bertopengkan islam..Dulu, kini dan selamanya pkr dan pas penyesat umat islam beriman.. takbir..

  ReplyDelete
 3. orang pas ni kan bahalol!

  ReplyDelete
 4. ustaz azhar ..main gitar..hehhee

  ReplyDelete
 5. pas mmg kelakar...

  kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah
  kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah

  ReplyDelete
 6. Yg post kan artikel ni pon kelakar... xkenal mana satu tugu dengan maskot...org pompuan nie serba serbi mahal dari sudut islam..iainya lebih mahal dari emas dan permata...itu sebabnya jgn murah sangat bg kat org tgk..pelihara baik2....Siapa pulak pengerusi bola sepak kelantan..dulu mmg digallakkan berseluar panjang tp kini siapa plak pengerusinya....kelakar betullah blogger nie ...

  ReplyDelete

PETA PELAYAR