FOLLOWERS

Saturday, 30 June 2012

ITU YANG PEJUANG HAK ASASI NAK SANGAT !!!!KAH KAH KAH KAH KAH !!!!


Timbalan Ketua Polis Selangor A Thaiveegan hari ini berkata, peningkatan kadar jenayah di negeri itu berlaku kerana pemansuhan Ordinan Darurat (EO).


Katanya, peningkatan aduan kemungkinan disebabkan pembebasan ramai penjenayah daripada pusat tahanan Simpang Renggam selepas EO dimansuhkan.Menurut Thaiveegan lagi, walaupun kerajaan yakin bahawa mereka harus diberikan peluang kedua kembali ke jalan yang benar, tetapi perkara itu tidak diketahui pada masa ini. Berita  lanjut : KLIKPenghuni Gua : Tahniah kepada puak pejuang hak asasi manusia ( kononya lah ) dan kepada puak PAS, PKR dan DAP serta SUHAKAM , SUARAM dan sebagainya.

2. Tahniah. Kerana jenayah semakin parah . PG dah katakan lama dulu.... jenayah akan meningkat kerana pemansuhan akta pencegahan ini. 

3. Puak di atas nak berjuang untuk hak asasi individu dan penjenayah . Nak sekarang mereka dapat hasilnya.

4. Polis tak boleh disalahkan. Itu aje undang-undang yang ada. Mereka hanya jalankan tugas mengikut undang-undang yang ada. Ada bukti , mereka akan dakwa penjenayah ke mahkamah. Tak ada atau tak cukup bukti mereka akan lepaskan. tak boleh lagi macam dulu , penjenayah yang dibebaskan kerana tak cukup bukti, boleh ditahan semula di bawah akta pencegahan.

5. jadi apa yang diminta , pejuang ini dah dapatkan. Mereka ini akan terima hasil yang paling menguntungkan mereka apabila orang yang paling mereka sayang dan pejuangkan hak asasi ini iaitu penjenayah ini akan membunuh dan merompak serta merogol, rumah, dan anak serta keluarga mereka.

6 Tahniahlah kepada pejuang hak asasi penjenayah ini !!!! Ini baru hasil pertama. Kita sama-sama tunggu hasil seterusnya. !!!!! Kah kah kah kah kah kah !!!!

7. Itu yang diperjuangkan, maka itulah hasilnya !!!!! Kah kah kah kah kah !!!! Jangan nak salahkan orang pulak. Kah kah kah kah kah !!!!

1 comment:

  1. Ala Najib takut kat isu Scorpene?

    ReplyDelete

PETA PELAYAR