FOLLOWERS

Friday, 22 June 2012

KHALID GEREJA LUPA KOT ? KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH !!!~!
 

Ahli Parlimen Shah Alam Khalid Samad hari ini mendedahkan video klip dan audio kedua berdurasi 30 saat berhubung dakwaan cubaan membeli ahli parlimen Pakatan Rakyat dari PKR oleh seorang agen BN.

Dalam sidang media sebelum ini, beliau mendakwa agen tersebut adalah bekas Ketua Pemuda PKR Kedah PKR Zamil Ibrahim (bawah).

Dalam pendedahan video klips terbaru hari ini, Khalid turut mengedarkan transkrip kepada media perbualan Zamil yang didakwanya lebih kurang 31 ahli parlimen PKR untuk didekatinya.

"Memang ada usaha gigih, teratur dan tersusun, bukan sembang kosong, dia dah senaraikan identiti orang yang tidak puas hati.

"Matlamat untuk nak beli MP (PKR) ini... Inilah demokrasi negara kita tercabar dengan budaya politik wang," katanya. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Khalid gereja berkokok lagi. Kokokan berkaitan kononnya nak beli MP dan ADUN PR. dan katanya " Inilah demokrasi negara kita tercabar dengan budaya politik wang," katanya.". !!!! kah kah kah kah kah kah !!!!!!!!!! kah kah kah kah kah kah !!!!!!

2. Sedap bunyinya. Khalid lupa ke peristiwa 16 sep? dan pembontotan MP PR hingga ke Taiwan , dok mengejar MP BN ? Tak tercabar ke demokrasi misi ke Taiwan itu ? tawar kosong ke ?!!!! kah kah kah kah kah kah !!!!!!!!!! kah kah kah kah kah kah !!!!!!

3. Pundek le kau Khalid gereja !!!! kah kah kah kah kah kah !!!!!!!!!! kah kah kah kah kah kah !!!!!!

4. Lawak bodoh Khalid gereja yang terbaru. Kepada Khalid .... senario yang sama iaitu gereja dok beli penganut Islam untuk di Kristiankan dengan berbagai tawaran tu... Khalid gereja tak nak siar di youtube ke ? Dan mengapa pendedahan kristianisasi di kalangan melayu Islam di malaysia oleh Dr Hasan Ali tu, kau dok tentang sangat? !!!! kah kah kah kah kah kah !!!!!!!!!! kah kah kah kah kah kah !!!!!!

5. Tu yang nampak sangat kebodohan si gereja ini !!!!!!!! kah kah kah kah kah kah !!!!!!!!!! kah kah kah kah kah kah !!!!!!

No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR