FOLLOWERS

Saturday, 1 February 2014

FORMULA JIKA PAS NAK JADI MB SELANGOR !!!!! KAH KAH KAH KAH !!!!

KEPADA PAS DAN PENYOKONGNYA ...... INI FORMUKA JIKA PAS NAK JADI MB SELANGOR!!!!

2. PASTIKAN SEMUA AHLI DAN PENYOKONG PAS, JANGAN UNDI CALUN PKR MR AL JUBURI. MAKA PKR AKAN KURANG KERUSI DUN DAN PAS LEBIH KERUSI DUN. MAKA PAS BERHAK UNTUK DAPAT DAN TUNTUT KERUSI MB SELANGOR.

3. SENANG JE FORMULANYA BUKAN?

4. SELAMA INI , PKR DAN DAP TELAH BODOHKAN PAS DI SELANGOR BANYAK KALI. JUGA BODOHKAN PENGUNDI KAJANG. KIJI PAS PERBODOHKAN PKR DAN ALJUBURI HABIS-HABISAN DENGAN CARA KAKAHKAN AL JUBURI DI KAJANG. MAKA KERUSI MB TERBUKA UNTUK PAS.....

5. JOM KITA SAMA-SAMA BODOHKAN PKR, DAP, ALJUBURI DAN AZMIN TERMASUK RAFIZI MANGKOK TU!!!!


8 comments:

 1. ADUN PAS TAK AKAN..NAK ULANG ..TAK AKAN BOLEH JADI MB SELANGOR SEBAB HIDUNG PEMIMPIN PAS TERUTAMA HADI AWANG DAH DI CUCUK HIDUNGNYA. KALAU ANWAR IBRAHIM TARIK TALI HIDUNG HADI AWANG KE KANAN.KE KANAN LAH DIA. KALU DITARIK KE KIRI..KE KIRILAH DIA. INI LAH CONTOH SEORANG PEMIMPIN PARTI POLITIK BERTERASKAN ISLAM (KONON KONON NYA) YANG MACAM LALANG DI TIUP ANGIN SEPANJANG MASA.

  ReplyDelete
 2. Pas kalau jadi menteri besar selangor boleh memacu pas jadi perdana menteri malaysia. Najib anwar lim guan eng akan tunduk sama pas, pas dominen. Jangan tunggu pr14 ayuh bertindak sekarang. Nanti dapat duit 3 billion buat kubu pas di bangi.

  ReplyDelete
 3. Haji Hadi harapkan ijazah Madinahnya saja,harap perut boroinya saja,harap bini lebih daripada satu saja....aku ingatkan dia ni berjubah berserban boleh diharap membela Islam rupa-rupannya pondan.

  ReplyDelete
 4. Satu cadangan amat baik untuk masa depan PAS dan Selangor. "INI KALI LAH" - tema PAS untuk memimpin negeri Selangor.

  ReplyDelete
 5. Tulisan tu memang setuju beb...masalah nya puak pencacai pas boleh pandai ke fikir macam tu....

  ReplyDelete
 6. Pas bodoh tahap mangkokhayun

  ReplyDelete
 7. BILAKAH PENGIKUT PAS NI NAK CERDIK!

  ReplyDelete
 8. Hadi perut buncit bodoh tahap mega. Susah nak ubah puak2 bodoh ni.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR