FOLLOWERS

Monday, 31 January 2011

UMNO LIDAH BERCABANG? BIAR BETUL IDRIS !!!!


2011-01-31KUALA LUMPUR, 31 Jan: Pilihan raya kecil Tenang memperkukuhkan lagi anggapan bahawa pemimpin Umno dan BN yang hipokrit dan lidah bercabang, kata Ketua Penerangan PAS, Ustaz Idris Ahmad (gambar) dalam satu kenyataannya.

"Bercakap dengan orang bukan Islam mereka memberi tahu PAS hendak tegakkan negara Islam, berhadapan dengan orang Islam mengatakan PAS sudah buang negara Islam kerana takut kepada DAP." Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Hai Idris, siapa lidah bercabang. Yang lidah bercabang-cabang dengan banyaknya ialah Idris sendiri dan PAS le !!!!

2. Apa yang Idris cakap di atas adalah benar ( berwarna kuning ). Memang itulah yang sebenarnya yang PAS lakukan sekarang. Cakap nak tegak negara Islam. cakap berdegar nak laksana hudud. Tapi depan DAP nak berkokok pun tak berani. Takut langkah mayat Karpal. TGHH pulak cakap , hudud pulak hanya 1 juzuk aje. Dulu siap kafirkan sesama islam kerana tak laksana hudud? Lupa ke, amanat TGHH tu Idris?

3. Idris dan PAS memang lidah bercabang. Bukan BN atau kerajaan. Idris dan PAS yang putar belit. Bukan takat 2 cabang tetapi berpuluh cabang. dah kalah tu sudahlah. Jangan dok ting tong nak salahkan orang lain. Mungkin Idris dah mula rasa panas kepala kerana merasakan PAS dah nak karam dalam PRU13 kot? Tak gitu ?

No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR