FOLLOWERS

Friday, 27 May 2011

BOLEH JALANLAH SUARAM !!!!!!!!!!!!!!
Ada orang ketiga yang mengiringi penganalisis politik Abdul Razak Baginda dan penterjemah warga Mongolia yang dibunuh Altantuya Shariibuu dalam perjalanan mereka berhubung pembelian tiga kapal selam Perancis oleh kerajaan Malaysia.

Pengarah NGO hak asasi Suaram, Cynthia Gabriel memberitahu Malaysiakini hari ini bahawa identiti orang ketiga yang terbabit dalam perjalanan berkenaan sedang disemak dan disahkan oleh pihak berkuasa Perancis. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Hairan, hairan. Penjilat kencing pembangkang ini buat lawak bodoh. Apa tak hairannya. Bukti DNA ( bukti sainstifik ) dan bergambar kes liwat dan vedeo zina lelaki Y mereka tak percaya, tetapi perkara dengar cakap ( yang tak terpakai dalam undang-undang man pun di dunia ini percaya pulak.

2. Blog-blog penjilat kencing pun bukan main , mula menyiarkan pandangan SUARAM ini.

3. Gelak-gelak. Saintifik dan bukti " first hand " tak percaya. Dengar cakap percaya. Ikut xara Islam PAS kot? Apa fatwa PAS agaknya. Patutnya PAS boleh keluar fatwa dalam perkara ini bagi faedah pengikutnya. Tak gitu ?

4. Keh keh keh keh !!!!!!!!!!!! Hairan-hairan !!!!! Cakap hak asasi manusia. Tetapi hampas. Hanya hak asasi untuk memutar belit bagi faedah pembangkang. Sudahlah !!!!!!! Boleh blaahhhh !!!!! Nampak sangat otak pengarah Suaram ini dah lebam !!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comment:

  1. Salam tuan PG & Sema2...,

    BOLEH JALANLAH SUARAM !!!!!!!!!!!!!!

    Dalam perjalanan mencari sesuatu ketemu sesuatu yang mahu dibincang. Itu bagi alibi. Tak salah bagi pencacai tapai bagi yang benar2 berjasa mereka tetap untuk dicari kesalahan. Bukti nyata sekarang ini tidak boleh menjadi kenyataan. Bukti was2 boleh menjadi kenyataan. isu2 sebegini telah menjadi darah daging pencacai dan mendapat sokongan yang fikiran mereka telah dikelabuasapkan oleh isu2 sensasi.

    P5B, percaya itu adalah satu peradapan seberang laut. Kita percayakan kebenaran dan bukti DNA bukan dengar cakap...

    ReplyDelete

PETA PELAYAR