FOLLOWERS

Saturday, 21 May 2011

ADIL. ADIL, MAHKAMAH MEMANG ADIL !!!!!!
Mei 20, 11 4:14pmMahkamah Sesyen Shah Alam hari ini membebaskan Pegawai Tugas-tugas Khas kepada Menteri Besar Selangor, Mohd Yahya Mat Sahri daripada tuduhan menipu Presiden Kumpulan Darul Ehsan Bhd (KDEB).

Peguamnya Ahmad Nizam Hamid (kiri) mengesahkan perkara itu kepada Malaysiakini sebentar tadi.

Banyak pemimpin Pakatan Rakyat, termasuk Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim menyambut baik keputusan itu di laman-laman Twitter dan Facebook. Berita lanjut : KLIK


Penghuni Gua
: Mahkamah adil. Mahkamah berhati perut. Mahkamah bukan pandikuty, mahkamah tidak dikawal BN, mahkamah bebas . Tiada tangan ghaib mengarahkan mahkamah melepaskan makhluk di atas.


2. Mahkamah di Malaysia telus. Mahkamah di Malaysia ....................Ketua Hakim tak jumpa pun PM selama 6 jam.


3...........................Perkataan di atas akan keluar apabila puak mereka menang dalam kes di mahkamah. Cuba jika kalah....................................Siaplah.......................YB Zuraida cemuh mahkamah dan YAA Hakim sebagai pandikutty. Dah sebut pun sebelum ini oleh YB Puaka tersebut ..................


4. Itulah standard keadilan mengikut acuan parti sampah ini. Fikirkan...................


5. Tak gitu ?

2 comments:

 1. pasal dah jadi budaya menganggap semua orang yang tak bersama pkr itu pandikutty maka salah ke betul ke orang yang tak bersama pkr tetap akan dipanggil pandikutty, adil ape macam ni? hampeh punyo parti politik nak cover pemimpin bukan rakyat jelata.

  ReplyDelete
 2. e'eleh...
  standet mak-kak-mah mesia la ngok!
  mat-mongol bkn goyang dgn x-officer mb tuh
  sebaliknya goyang dgn juburi!

  x-officer tu bilis jer pun..sikit pun mat-mongol x goyang..

  ReplyDelete

PETA PELAYAR