FOLLOWERS

Tuesday, 31 May 2011

DAH NAIK MENYAMPAH !!!!!!!!!!!!!!

ZURICH - Satu e-mel bocor mendakwa Qatar ada membeli hak untuk menjadi hos Piala Dunia 2022. E-mel yang didedahkan oleh Timbalan Presiden Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (FIFA), Jack Warner itu mendakwa Presiden Konfiderasi Bola Sepak Asia (AFC), Mohamed Hamam ada membuat perjanjian supaya negara teluk tersebut terpilih untuk menjadi hos Piala Dunia.

E-mel itu dihantar oleh Setiausaha Agung FIFA, Jerome Valcke yang mengesahkan bahawa isi kandungannya adalah tulen. Menurut satu kenyataan Warner, Valke menghantar e-mel tersebut kepadanya untuk memberitahu, Hammam 'membeli' Piala Dunia 2022 bagi negaranya, Qatar. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Menyampah. Dan terlalu menyampah serta meluat dengan bola. Perasaan ini bermula sejak rasuah bola di Malaysia dalam tahun 1980an. Tambah pulak bila Gobrellar penjaga gol Liverpool juga makan kedarah rasuah. Jadi , kejadian di atas, PG dah tak hairan langsung.

2. Sejak itu, PG berhenti tonton bola baik di TV atau di Stadium. Terasa ditipu mentah-mentah. Maaflah kepada peminat bola yang lain. Memang PG menyampah dan meluat bila aje sebut bola apatah lagi nak menontonnya. Maaflah. Kena kencing aje !!!!!!

2 comments:

 1. Rasuah bola nampak. Rasuah kat mata depan kat negara sendiri buat tak nampak.
  Mana yang serius ni? Politik punya pasal?

  ReplyDelete
 2. kah kah kah!
  senri dh kedarah yg haram..palancau pun x nampak
  kah kah kah!

  gua rasa mybe fifa x hulur kt hindu neh
  itu pasal dia suda hentam sama fifa satu kali!
  kasi hulur tgk...itu jam telur fifa juga kasi angkat!

  ReplyDelete

PETA PELAYAR