FOLLOWERS

Monday, 30 May 2011

SIAPA YANG SILAP NI DSAI OOIIII !!!!!






Tindakan Datuk Seri Najib Razak menghimpunan belia-belia di Putrajaya dan merayu undi mereka memperlihatkan rasa gusar perdana menteri terhadap kebangkitan golongan itu yang kini menuntut perubahan, kata Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim. .........................................................................

TV Selangor memetik Anwar berkata, hakikatnya ialah persatuan-persatuan belia itu dibawa untuk mengisi pelbagai program riadah yang dianjurkan bersama oleh agensi-agensi persekutuan dan badan-badan koperat sempena Hari Belia Negara.

“Dia kata di Mesir satu juta orang muda tuntut perubahan. Jadi di sini dia minta orang muda sokong Barisan Nasional.

“Orang muda ini dikaitkan dengan idealisme, cita-cita murni. Orang muda ini benci dengan kemungkaran, benci dengan rasuah, benci dengan kezaliman.

“Najib silap. (Sebenarnya belia) yang minta perubahan tumbangkan kerajaan yang ada. Jadi saya nak sambut dengan katakan sudah sampai ketikanya anak muda Felda, anak muda Malaysia bangkit tuntut perubahan,” kata Anwar ..........................Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Silap? Siapa yang silap ini DSAI. Anda sebenarnya yang silap dan gusar. Semua yang anda ucapkan di atas tu terkena kepada anda. Baik ucapan tu ditujukan terus kepada diri anda sendiri.

2. Siapa yang gusar, siapa yang kaya raya siapa yang silap, siapa yang zalim, siapa yang rasuah, siapa yang melakukan kemungkaran. Andalah. Tak gitu ?

3. Nak urus diri sendiri pun tak lepas nak ajar orang lain. Tuduh kerajaan itu ini tanpa bukti. Mungkarlah, rasuahlah, zalimlah, kaya lah. Mana buktinya. Liwat ada DNA dan zina ada bukti vedeo. Mengapa anda takut kepada poligraf, DNA, sumpah dan sebagainya.

4. Sudahlah !!!!! Nampaknya DSAI dan PKR yang takut dan gementar. Tak gitu ?

No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR