FOLLOWERS

Friday, 26 August 2011

CERMIN DIRI SENDIRILAH FAUZIAH !!!!!

Ogos 26, 11 4:32pmAhli Parlimen Kuantan Fuziah Saleh menuntut permohonan maaf dari TV3, wartawannya dan seorang ahli politik yang didakwa memburukkannya dalam siaran berita berhubung pusat pemprosesan nadir bumi Lynas Advanced Material Plant (Lamp) di Gebeng, Kuantan.

Peguam Fuziah menghantar tiga notis tuntutan itu semalam dengan menamakan wartawan alam sekitar Karam Singh Walia dan TV3 sebagai responden pertama dan kedua, sementara dua lagi surat dialamatkan kepada Ketua MCA Kuantan Datuk Ti Lian Ker. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Cermin diri sendirilah Yb Fauziah oii. Nak suroh orang itu, orang ini minta maaf kononnya orang itu ini memburuknya di TV dalam isu Lynas. Apalah!!! Cermin dirilah.

2. Cermin dirilah. Dalam isu Lynas, apa yang Fauziah taK fitnah dan burukkan piminpin kerajaan negeri dan Malaysia? Tiap hari dah hampir 2 tahun dok jaja Lynas itu membahayakanlah, ada rasuahlah sehingga projek itu boleh diluluskan.

3. Akhirnya YB PAS mengkantoikan YB dungu ini. Nak cakap bab nukler, nak tunjuk pandai. Aklhirnya YB PAS iaitu ADUN Hulu Langat mendedahkan kebododhan YB Fauziah. YB Hulu Langat ini berkelulusan dalam bidang nukler dan tak mahu tanggung dosa berbohong. Akhirnya 3 malam lepas ia mendedahkankan perangai dan otak pemimpin PKR dan PAS yang penuh dengan kedunguan. Semuanya seolah pakar dalam nuklear. Termasuk mahfuz yang berkelulusan SRP pun nak cakap bab nuklear.

4. Dah malu dan mendapat kemaluan, kemudian tuduh orang memburukkannya. Sudahlah. Cermin dirilah dan nilaikan cara hujah Yb Hulu Langat yang profesional itu dengan anda yang semua perkara nak dijadikan isu politik. Low class.

5. Pendapat pakar dip[utar belitkan dan tidak dipercayai. Cakap berkelulusan SRP pulak diterima. Bukti vedeo dan forensik dikata pekak dan bisu. Itulah tahap pemikiran pemimpin kedua parti ini.

6. Cermin diri sendirilah!!!!!! Cermin, cerminkanlah!!!! Tak gitu ?

12 comments:

 1. Macamana dia nak cermin diri, dia bukan nampak pun mana yang betul mana yang salah. Dasar baling batu sembunyi tangan.

  ReplyDelete
 2. mana kebebasan meida ni .. orang dedahkan pastu kena mintak maaf pulak .. cakap serupa yahudi mabuk .. :)

  ReplyDelete
 3. kebebasan cara pr. kepala hotak mereka

  ReplyDelete
 4. Tak ada cermin yang sesuai dengan muka Fuziah !!

  ReplyDelete
 5. kah kah kah!
  b4 lu advice minah tu cermin diri sendri
  better lu kasi cermin muka bini lu yg hodoh tu dulu!kah kah kah!

  kerepot sial..kedut2 plak tuh!
  kah kah kah!

  x pun p ajar anak2 lu yg maha BeNgap tuh!
  kasi cerdik!baru blh masuk ipta!
  tp sebelum tuh hentikan dulu dr kedarah sumber haram!klu x sampai kiamat anak2 lu bebal melantun hasil dr kedarah haram!

  kah kah kah!

  ReplyDelete
 6. DolMonggol Sial lu siallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

  ReplyDelete
 7. Dinmonggol....contoh pemikiran pembangkang...cakap ikut sedap mulut tapi kosong...tak ada fakta...

  ReplyDelete
 8. PKR pakar segala pakar. Pakar fitnah, Pakar tipu, Pakar main depan belakang, Pakar main meriam buluh...kah kah kah

  ReplyDelete
 9. pakar temberang je pkr ini. kah kah kah kah

  ReplyDelete
 10. Dol monggol tu dah teropong lubang bini dia dah kelipot nak sama dengan fuzi keredut2 tu dia kasi marah kot sama orang kot!!!...

  ReplyDelete
 11. mana anakanjing umngok yg nk berhujah dgn fakta?
  kah kah kah!

  hidup pun bergantung kt jobo sepol
  lg mau crita fakta ka lantoi?
  wtf!!!

  ReplyDelete
 12. Pakar Kelirukan Rakyat

  ReplyDelete

PETA PELAYAR