FOLLOWERS

Tuesday, 9 August 2011

INI BUKAN NAK KRISTIANKAN UMAT ISLAM KE ?Penghuni Gua
: Ini bukan bukti gereja yang diserbu JAIS baru-baru ini menjalankan aktiviti menyebarkan Kristian untuk umat islam? Khalid dan PAS buta ke ?Khalid gereja jangan dicakaplah. Dia ini memang buta pun. Buta mata hati juga. Takkan mengajar kristian serta menjalankan kerja kebajikan AIDS boleh tanya hal berkaitan agama Islam? Mereka ingat kita bodoh macam 2 Khalid di Selangor tu ke? PAS lagilah buta. Penuh dengan panau dan kurap dah mereka semua ini.

2. Tahniah JAIS. Teruskan perjuangan anda. Biarkankan dan pedulikan tindakan haram puaka-puaka agama dan puaka politik agama menjual agama Islam untuk kepentingan politik. Teruskan perjuangan anda.

3. Nakkan berita lanjut : KLIK

5 comments:

 1. Mohon paduka Sultan Selangor buat teguran agar org polotik TIDAK campor tangan hal ehwal JAIS.

  ReplyDelete
 2. Saya tepuk bahu kawan tegar PR (PAS),Saya tanya "apa kes gereja di Selangor?" dia senyum "Hehh.." sahutnya.."PAS, PAS!!" katanya terus berlalu.

  ReplyDelete
 3. SATU UMAT YANG BERJAYA DIMURTADKAN, PAS MASUKKAN KE SYURGA KEHKEHKEH

  ReplyDelete
 4. Salam Tuan. Sudah agak lama tidak berkunjung ke blog tuan. Sekadar untuk berkongsi dengan pembaca tulisan saya di berita harian hari ini.

  http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Ahlipolitikperluhormattugaspenguatkuasa/Article/#bhtop

  Pembaca boleh copy and paste link ini. Salam Ramadhan. ramadhan al-Kareem

  ReplyDelete
 5. Hello tuan,Bolehkah anda bertukar-tukar link? saya telah dikaitkan web yang bagus anda, supaya anda boleh link blog saya?Saya berharap anda tidak keberatan ...
  ini adalah blog saya http://webmarhaen.blogspot.com/

  nasib baik

  ReplyDelete

PETA PELAYAR