FOLLOWERS

Sunday, 25 September 2011

2 x 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

( Pulau Lima Pulau Redang )
KUALA LUMPUR 24 Sept. - Tidak sampai 24 jam selepas mengeluar kenyataan mengkritik Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat, Pengerusi DAP Karpal Singh hari ini terus membidas Mursyidul Am Pas itu berhubung isu pelaksanaan hukum hudud di Kelantan.

Hari ini, Karpal pada sidang akhbar di Pulau Pinang tanpa berlapik lagi menyifatkan Menteri Besar Kelantan itu sebagai orang tua yang inginkan perhatian dan mengakui pakatan pembangkang kini dalam kontroversi berikutan kenyataan Nik Abdul Aziz itu. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Mana ada yang faham sikap Pok Nik. Semua orang tak faham. Bukan sikap Pok Nik aje tetapi sikap PAS juga. Dari hudud ke negara kebajikan. Dari kafirkan orang , kini berpeluk sakan kerana undi dengan si kafir. Akhirnya habuk pun tak ada.

2. Biasalah Karpal.................... orang dah tua bangka. Macam kamu juga. Dua-dua pun sama. 2 x 5 = 11 ( kot ) ? keh keh keh keh................ Cakap selalu berubah mengikut keadaan. Cara islam PAS kot. Jika undi makin kurang yang haram jadi halal. Biasalah..............Tidak tak dinamakan PAS, PIS, PUS................................. Tak gitu ?

3. Nak lanjut mengenai ini KLIK

No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR