FOLLOWERS

Friday, 2 September 2011

LETAK JAWATAN JE LAH !!!!!!!!!!!!!PAS menafikan kepimpinan parti itu berhasrat untuk menggurkan Datuk Seri Azizan Abdul Razak sebagai menteri besar Kedah, sebagaimana yang dilaporkan oleh akhbar The Star, hari ini.

“PAS tiada hasrat untuk menukarkan Menteri Besar Kedah Datuk Seri Azizan Abdul Razak, dan dengan ini secara tegas menafikan berita sebagaimana yang dilaporkan oleh akhbar The Star, September 2 dalam satu berita bertajuk Azizan resists PAS leadership's moves to replace him tulisan Joceline Tan. Berita lanjut : http://www.malaysiakini.com/news/174648
Penghuni Gua : Baguslah kalau letak jawatan tu. Dah tak sihat. Baik letak jawatan. Jawatan tu amanah untuk berkhimat kepada rakyat. tapi kalau dah tak boleh buat kerja dan laksanakan tugas, baik letak jawatan.
2. kalau masih peganag tapi tak buat kerja, namanya makan kedarah duit haram. baik adanya, serahkan tanggungjawab tersebut kepada mereka yang yang lebih mampu. Lagi pun MB Azizan ini bukan tahu apa pun. asyik tak tau, tak tau, tak tau. Kemudian dok baloh dengan wartawan. Letak jawatan ajelah.
Nota : PG doakan semuga YB MB Kedah ini cepat sembuh dan sihat sejahtera serta dirahmati Allah. kalau dah sihat tu, baik fikirkan cadangan untuk letak jawatan. Kalau takat pergi pejabat balik pejabat, buat semak aje. Jadi MB ni , kena fikirkan pelan jangka panjang. Bukan takat tandatangan surat itu ini aje di Pejabat. Nenak PG pun boleh jadi MB kalau gitu. Fikirkan. jawatan tu amanah, bukan dok membuta aje !!!!!!!!!! PAS dok asyik nafi aje yang TGHH nak sembah cadangan kepada DYMM Sultan Kedah. Cakap benar ajelah. Ini dok main berlapik aje !!!!!!!!!!! Cakap politik !!!!!!!!!!!!

1 comment:

  1. Najib hang letak jawatan!!!! Cincin RM24 juta tu mana hang dapat duit?

    ReplyDelete

PETA PELAYAR