FOLLOWERS

Saturday, 24 September 2011

WAYANG AJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!Anggota parlimen Kota Alam Shah M Manoharan digantung enam bulan oleh jawatankuasa disiplin DAP ekoran kenyataan kontroversi berhubung bendera Malaysia.

Pengerusi jawatankuasa itu Tan Kok Wai (kanan) berkata mengumumkan keputusan itu selepas sidang panjang badan itu di ibu pejabat DAP di Kuala Lumpur hari ini.

Pada 16 September lepas, Manoharan (kiri) membuat kenyataan di Facebook bahawa beliau enggan mengibarkan Jalur Gemilang kerana ia didakwa tidak menggambarkan Malaysia, tetapi lebih kepada BN. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: tindakan yang terpaksa dilakukan oleh DAP bagi " damage control ". DAP tahu sentimen rakyat terbanyak tentang kebododan YB ini. Jadi terpaksa dilakukan tindakan ini walau pun itulah wajah sebenar DAP keseluruhannya.

2. Sebabnya, Teresa Kok semalam cuba membela YB bodoh ini dengan mengatakan ini isu kecil . Jadi pada pandangan PG, apa yang dilakukan oleh DAP terhadap ADUN ini hanyalah wayang lama. Sebenarnya itulah wajah mereka sebenarnya. Cuma Manoharan mendahului masa, dari DAP .

3. Pada PG ISAkan aje anak hindu ini. Itulah mustahaknya dan peri pentingnnya ISA. Perkara beginilah ISA boleh tanganinya.

4. PAS dan PKR diam membisu.................terhadap tindakan YB bodoh ini. Cuba keluar dan jadi rakyat negara lain.......................Bungkus mangkok ini...................................dikerjakan oleh kerajaan negara lain. Tak payah jauh le................cuba buat di negara seberang tambak aje atau di Thailand atau Indonesia, atau Filipina atau China dan India pun. Bungkus mangkok ini dikerjakan oleh kerajaan dan rakyat negara berkenaan. Fikirkan pengundi muda. Inilah wajah DAP sebenar.

5. Tak gitu ?

No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR