FOLLOWERS

Friday, 23 September 2011

TERKEJUT APANYA !!!!!


PETALING JAYA: Kecelaruan di kalangan parti-parti gabungan longgar Pakatan Rakyat (PR) mengenai hasrat Kerajaan PAS Kelantan untuk melaksanakan hukum hudud semakin membesar apabila Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim secara prinsipnya menyokong langkah tersebut.

Beliau yang juga ketua pembangkang di Dewan Rakyat berkata; “Secara prinsipnya saya percaya ia (hukum hudud) boleh dilaksanakan (di Kelantan),” kata Anwar kepada para pemberita di luar bangunan mahkamah selepas perbicaraan kes sodominya pada Khamis. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Terkejut apanya. Semuanya memang wayang. Nak dapat sokongan PRU dari kalangan orang melayu , mulalah nak laksanakan hudud. Bila terkantoi dengan undi masyarakat bukan Islam , TGHH cakap negara kebajikan. Negara Islam tak ada dalam Al Quran. Hudud hanya satu Juzuk aje dalam Quran. Itu kata Mustafa Ali pulak.

2. Semuanya lidah bercabang. Hudud? Wayang aje.

3. Terkejut sana, terkejut sini, semuanya wayang politik PAS dan PR aje. Biasalah kaki peminum kencing ini. Bab wayang no wahid. Tak gitu ?

1 comment:

 1. kah kah kah!
  BaNgsat2 zionis rupe2nyer BaNgsat lg anak haram omar neh!kah kah kah!
  dia plak yg melenting condemn lebih dr kapir laknat pasal hudud!

  patut kasi support!
  ini lg kasi condemn!kah kah kah!
  ape punya laknat la anak haram omar neh!
  kah kah kah!

  bole geng sama csl porn-star malaya!
  kah kah kah!

  ape komen anakbabi2 umngok ulasan porn-star malaya pg td yg terang2 menentang hudud?
  kah kah kah!

  ReplyDelete

PETA PELAYAR