FOLLOWERS

Tuesday, 20 September 2011

KEBEBASAN ALA LEE KUAN YEW !!!!Exco kerajaan Kelantan Datuk Husam Musa hari ini memfailkan saman terhadap penulis blog Kickdefella atau nama sebenarnya Syed Azidi Syed Abdul Aziz atas dakwaan menyiarkan berita yang tidak benar dan tidak berasas terhadapnya. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua
: Kebebasan cara PAS dan Pakatan. Kata nak bebas. Nak bebas itu dan ini. Sekarang sibuk dok saman menyaman.

2. Tak ubah dan sama dengan cara kebebasan Lee Kuan Yew bekas PM Singapura. Semua di saman untuk menyekat pembangkang untuk berkembang di Singapura. Itulah cara yang pemimpin PAS lakukan.

3. Itulah kebebasan yang akan diperjuangkan oleh PAS dan Pakatan. Cakap aje. Habok pun tak ada. Kalau kerajaan dan BN serta pemimpinya saman pembangkang tu ok jugalah sebab mereka tak adalah nak mendabik dada pejuang kebebasan akhbar dan sebagainya. Ini semua nak bebas. Kena ke muka sendiri , habok kebebasan pun tak ada!!!!!!!!!!

4. Ikut kau le labu !!!!!!!!!!!! Bila UMNO Selangor saman Mustafa Ali dan sebagainya baru-baru ini , riuh rendah PAS dan pemimpinnya mengecam tindakan UMNO Selangor. Kalau nak kirakan , berapa banyak ( tiap hari sebenarnya ) fitnah dan berita tak benar yang disebarkan oleh PAS dan pemimpinnya. Contohnya isu rakyat Bangla yang dapat kerayatan kononnya amat mudah. PAS dan PKR dakwa PM Bangladesh mengakui kebenarannya. Akhirnya semalam , berita itu hanya fitnah. KLIK

5. Punggung penuh tahi....................... Cuci tahi sendirilah. Nak bersih dan bebas itu ini. Cakap ajelah !!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR