FOLLOWERS

Saturday, 18 February 2012

EH ! EH ! ADA APA-APA KE NI ??????

 Petikan dicedok dari blog  : Gerakan Anti PKR


Penghuni Gua : Eh!!! Ehh!!! Ehhhh!!!! Serupa aje. Isu dan faktanya sama. Dan masa diucapkan pun sama. He he he he !!!! Siapa belajar dari siapa ni? Atau memang ada persidangan sulit antara keduanya. Atau memang mereka merangcang bersama? 

2.Memang pun. Itulah wajah DAP. Ia memang wajah PAP dan mendapat nasihatnya dari sana. Dan kini baru dok sibok nak jaga melayu. Dulu cakap tak perlu cakap bab bangsa. Dulu cakap bab meritokrasi. tapi bila dah semput, maka mula cakap bab bangsa dan bangsa melayu pulak. Bukan apa.... baru dia tahu bangsa melayu itu amat penting. 

3. Begitu juga Singapura...... bila pengundi bangsa cina mula pertikaikan PAP... maka bangsa melayu yang dianaktirikan hampir 50 tahun dalam segala bidang di Singapura........ barulah PAP, terhegeh-hegeh nak berbaik dengan Melayu Singapura bagi menjamin survival politik mereka.

4. Kepada pengundi Muda melayu....... fikirkan dan hati-hati dengan DAP ini.... Mereka selamanya begitu. Melayu hanya melukut ditepi gantang aje dalam DAP. Atau dalam bahasa lain hanya sampah dan tahi lembu aje pada pandangan DAP. Itu yang ramai lembu-lembu melayu berada dalam DAP untuk dengan sukarelanya dilembukan oleh DAP. Sebab lembu Melayu ini dok gila nak jadi YB dan jadi MB . Cina tak boleh jadi MB di Pahang, Perak, Kedah dan beberapa negeri yang lain .

5. Fikirkan pengundi muda...fikirkan mengenai DAP ini. Buka minda anda. Fikirkan sekali lalu.... " sejak bila selama ini , DAP perjuangkan nasib orang melayu ? Ada ke? Mananya ? . Yang mereka dok sibok , hanya sekolah cina aje !!!!!

No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR