FOLLOWERS

Saturday, 11 February 2012

TUBUH AJE SURUHANJAYA SIASATAN DIRAJA! !!!!!!

Penghuni Gua: Kalau kena tang kerajaan,  walau sebesar hama pun mereka desak tubuh suruhanjaya siasatan. Kes Teoh Beng Hock mereka desak tubuh itu ini. Kes kematian bunuh diri pegawai kastam tu pun desak tubuh suruhanjaya. 

2. Bila kena tentang pembunuhan usahawan patrick mereka buat sardin aje seolah tak ada apa berlaku. Alih alih kata isu lama. Biasalah otak sampah semunya pemimpin parti dan pakatan ini. Seekor pemimpin merekavpun tak ada desak tubuh itu ini. 

3. Fikirkan pengundi muda. Fikirkan. Mereka ini semua cakap tak serupa bikin. Di punggung dan seluroh tubuh mereka penuh najis dan tahi. Jadi jangan cakap lebihlah mengenai kebebasan, ketelusan, integriti dan sebagainya. Cakap dengan air liur bolehlah.

4. Tak gitu?

1 comment:

  1. anjing2 dajjal (pas,pkr, bar council, suhakam dan dap) adalah binatang yg didatang lebih awal dari dajjal utk merosakkan umat Islam. Rasuah, judi, arak, zina, liwat,berjubor sejenis dan pembunuhan adalah mainan mereka. Mana mungkin nak buat RCI.Beng Hock mati DAP bunuh, Patrick mati DAP bunuh. PAS dan PKR jadi saksi kehebatan tuannya membuat zalim.Confirm.

    ReplyDelete

PETA PELAYAR