FOLLOWERS

Monday, 6 February 2012

LAWAK BODOH LIM KIT SIANG !!!!


Penghuni Gua : Lawak bodoh terbaru Lim Kit Siang. Mahukan cuti Sharizat dipanjangkan. Memang lawak yang betul-betul bodoh.

2. PG tak berkenaan langsung dengan Sharizat ni tetapi bab NFC tu, tak ada sangkut paut dengannya lansung. Itu hal suami dia . Hal perniagaan dan strategi perniagaan. Tetapi yang jatuh bodoh sangat Lim ini ialah, tak ada pun sepatah kata minta lelaki Y yang dok meliwat tu dan berzina dengan wanita cina tu diarah cuti. Dulu bukan main, masa lelaki Y masih TPM, minta lelaki Y ini letak jawatan serta ,merta walaupun masih belum bicara kes liwat. Bergegar parlimen.

3. Tak ke lawak dan bodoh namanya bila minta cuti Shahrizat dipanjangkan. Apa kena mengena Sharizat dengan NFC? Salah ke bersuamikan ahli perniagaan ? PG pun langsung tak minat dan menyampah dengan Shahrizat ini. Entah...................mungkin kerja macam cicak berak kapur aje!!!!!!!!!!!!!!! Tapi minta dia bercuti dan panjang cutinya atau pun mengaitkanya dengan NFC adalah kerja bodoh dan tak masuk akal.............

4. Eli wong dok berzina ( masalah moral ) tu tak di minta cuti dan letak jawatan pun. Nga yang vterbabit dengan upah jahit tu tak diarahkan cuti pun.

5. Kepada LIM................Baik basuh berak anda tu dulu. Kemudian baru basuh verak orang lain. Tapi .....memang berak anda tak basuh pun.......................kah kah kah kah!!!!!

6. Sudahlah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

  1. Ingat rusuhan kaum pada 13 May...teringat pada lim kit sial.

    ReplyDelete
  2. Betul anon. Inilah kepala prngatnya

    ReplyDelete

PETA PELAYAR