FOLLOWERS

Saturday, 4 February 2012

HAIK ?!!!! TAK PEKAK, BISU DAN BUTA PULAK !!!!!

NGO mesra PKR, Jingga 13 hari ini menyerahkan beberapa urusan e-mel kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) sebagai "bukti" bahawa isteri Perdana Menteri Datin Seri Rosmah Mansor yang didakwa ‘berbelanja sakan’ membeli pakaian pereka eksklusif di Sydney, Australia.
Pertukaran e-mel itu dimuat-naikkan pada laman blog Frockwriter oleh wartawan fesyen Australia, Patty Huntington yang mendedahkan butiran tentang apa yang berlaku antara Huntington, pereka Carl Kapp dan ‘publicist’ beliau Holly Beer. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Haik ? Percaya pulak.!!! Dulu kata teknologi vedeo, forensik , DNA ini semuanya pekak dan bisu serta buta. Email dan gambar entah dari mana ni pulak boleh percaya!!!

2. kah kah kah kah kah !!!!! Kepada puak ini PG cadangkan mereka tunjukkan juga vedeo tu pada Malaysiakini dan kepada emua pemimpin pembangkang. Masih bisu lagi ke vedeo lelaki Y dengan pelacur cina tu!!!! kah kah kah kah kah !!!!

3. Lwak-lawak!!!!! Gambar dan email yang mereka tunjuk tak pekak, bisu dan buta tetapi vedeo, gambar dan segala macam bukti forensik liwat dan zina dengan Cina Doll buta , pekak dan bisu pulak!!!!! Tak ke pelik!!!

4. Kah kah kah kah kah !!!!!! Tapi biasalah. Dah jenis peminum kencing lelaki Y. Otak dan pemikiran mereka dan rosak teruk. Mereka yang pekak buta dan bisu sebenarnya. Kah kah kah kah kah !!!!!

5. Tak gitu ??? kah kah kah kah !!!!2 comments:

  1. KLU HJ HADI DENGAR MESTI PEMINUM KENCING PELIWAT KENE SEMBOR TEGAK2! KEHKEHKEHKEH

    ReplyDelete
  2. Video Datuk T dulu diorg ni tak mau buat laporan polis ke suruh polis siasat betul ke tak??? Munafik punye JINGGAY 13....

    ReplyDelete

PETA PELAYAR