FOLLOWERS

Wednesday, 15 February 2012

HALAL PULAK BILA KENA TANG MEREKA !!!!!

Gadai akidah: Anwar lagi teruk....


Apakah yang dilakukan oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim ini tidak menggadai akidah ke ?Gambar-gambar yang dirakam di Kuil Sri Maha Marriamman, Kinta Valley, Batu Gajah, Perak semasa sambutan perayaan Ponggal pada 29.01.2012 ini terbuka untuk dinilai oleh semua orang.Sekarang mari kita tunggu komen dari Mahfuz Omar dan Pemuda PAS.Baca lanjut di http://ruangbicarafaisal.blogspot.com Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua . Apa cerita wei.  PAS dok canang , bahawa PM najib buat perkara haram  di Bt Cave baru-baru ini. habis dikutuknya PM kononnya merestui petrayaan hindu. Habis fatwa dikeluarkannya.

2. Jadi kalau lihat gambar lelaki Y pemimpin agung ini, apa p[ula fatwa PAS agaknya. Atau PAS nak bagi kata dua lagi lot.

3. Atau Mahfuz dan Pok Nik dan Mat Sabu akan jawab, ini hal dan tiundakan peribadi lelaki Y ini. Ia bukan pendirian pakatan rakyat atau PKR. Atau TGHH akan minta penjelasan lelaki Y kot. Atau lelaki Y akan buat pertemuan 4 mata dengan TGHH dan TGNA.

4. Itulah selalunya jawapan parti adat dan sukan ini. Ularmak mereka pun , mulalah kecut telor bila bola dikembalikan kepada mereka secara pukul mati. Muka masing-masing pun macam  cicak berak kapor............... Kah kah kah kah kah !!!!! Juga Harussani lebih kecewa dengan tindakan PAS di Perak semasa majlis sambutan Thaipusam dengan mengadakan gerai dan khemah serta mengibarkan bendera PAS seolah-olah menyokong dan redha dengan orang yang melakukan kufur. kah kah kah kah !!!!

5. Tak gitu ?

Nota : Siap dengan tanda " Puutu lagi di dahi " ............Islam liberasl katakan.  PAS pulak merestuinya. Kah kah kah kah

3 comments:

 1. ANUWAR DH TERLAMPAU BYK SGT ANUT MCM2 AGAMA SAMPAI DH X TAU NAK SEMBAH TUHAN YG MANE!! KEHKEHKEHKEH

  ReplyDelete
 2. nama nuar sekarang Pudikutynuar. kahkahkah (dasar orang gila kuasa)

  ReplyDelete
 3. Pemimpin anugerah SYAITAN !!!

  Huahahahuahahaaaaa....

  ReplyDelete

PETA PELAYAR