FOLLOWERS

Tuesday, 14 February 2012

MENGAPA NUAR TAK JAGA ?????

NEW DELHI 14 Feb. - Sekurang-kurangnya dua orang cedera apabila sebuah kereta kedutaan Israel meletup di ibu negara India semalam, dipercayai perbuatan kumpulan pengganas.
Jurucakap polis India, Rajan Bhagat berkata, kereta tersebut diletakkan berdekatan kedutaan Israel yang terletak di kawasan kediaman di tengah New Delhi.
Sementara itu, di Georgia, sebuah bom kawalan jauh dimatikan sepasukan polis negara ini selepas bahan letupan itu ditemui di dalam sebuah kereta pekerja kedutaan Israel di Tbilisi.
Jurucakap Kementerian Dalam Negeri, Shota Utiashvii berkata, pekerja terbabit menemui bahan letupan tersebut di dalam kereta sebelum bertindak menghubungi polis.
"Bahan letupan itu dimatikan dan tiada siapa yang cedera dalam kejadian tersebut," katanya. – AFP

Penghuni Gua : Mana Nuar ni. Kan dia penjaga keselamatan Israel. Ini kedutaan Israel dan meletup di India. Patutnya PKR dan Kerajaan malaysai hantar beliau secepat mungkin untuk melindungi kedutaan Ia=srael di India dan kakitanganya ini. Kalau lambat hantar nanti Israel akan marah dan boikot kerajaan dan PKR. Juga akan membuatkan US m,arah .

2. Nuar!!!!!! Cepatlah pergi ke India tu.  Cepat le p[ergi untuk melindungi kedutaan Israeltu !!!!!! Kah kah kah kah kah !!!!!No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR