FOLLOWERS

Sunday, 11 March 2012

BYE, BYE, BYE KAK JAT !!!!! ADA PUN BUAT SEMAK !!!!


MStar

Shahrizat Bakal Letak Jawatan MenteriKUALA LUMPUR: Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil akan meletakkan jawatan dalam kabinet apabila jawatannya sebagai senator tamat pada April.
Bagaimanapun, beliau akan kekal memegang jawatan Ketua Wanita Umno.

Penghuni Gua : Baguslah. PG  bukan kata bagus Shahrizat berundur kerana isu NFC. tetapi dah cukup tempoh senator dan prestasi kak Jat di Kementerian Pembangunan wanita dan keluarga . Lesu dan hapah pun tak ada. tak terasa kehadiran dan hasil serta sumbangan kak jat. Kalau ada pun....... tak terasa. salah siapa? Sal;ah sendirilah!!!!

2. Bye, bye kak Jat. Dah lah tu. Beri peluang pulak pada yang lain dan berperestasi tinggi untuk dilantik sebagai  menteri.  Jangan jadi liabiliti kepada PM  dan parti.

3. Selamat maju jaya!!!!! Tapi yang pastinya .... Panaslah punggung Rafizi dan Mak Lampir tu di saman oleh kak Jat. Meleleh le peluh 2 mangkok nak jawab saman tu. Sah Kak Jat akan menang. NFC tak ada kena mengena dengannya pun...............Bungkus lah kau berdua... Kah kah kah kah kah !!!!

1 comment:

  1. Bila nak pulak Hara kiri?

    Apalah wanita tak ambil tau sendiri punya suami dan anak-anak?

    ReplyDelete

PETA PELAYAR