FOLLOWERS

Saturday, 10 March 2012

PELIK DENGAN PENGKENCING RAKYAT INI! !!!!!!!!!
PELIK !!!!! PELIK PUAK PENGKENCING RAKYAT INI. BELAJAR DI MANA ENTAH.......DIA YANG TUDOH PM, ALIH- ALIH, PM PULAK KENA BUKTIKAN. UNDANG- UNDANG MANA PULAK DIA NI BELAJAR DAN PAKAI. UNDANG- UNDANG BUKU JINGGAY KOT?

KALAU BEGITU SENANGLAH PG NAK TUDUH RAFIZI PULAK DENGAN GUNA ANALOGI YANG SAMA IAITU.............PG  KATA DAN DAKWA RAFIZI TELAH MELIWAT BOSNYA IAITU LELAKI Y.  JADI RAFIZI MESTI KENA BERI GAMBAR DIA SEDANG MELIWAT BOSNYA LELAKI Y TU.

JUGA RAFIZI MESTI BERIKAN DAN KEMUKAKAN RESIT HOTEL TEMPAT DIA MELIWAT. JUGA RAFIZI MESTI SERAHKAN SECARA SUKARELA BULU ANUNYA PADA POLIS DAN BULU PUNGGUNG LELAKI Y PADA POLIS.

JUGA RAFIZI DAN BOSNYA PERLU DEDAHKAN  GAMBAR ANUNYA DAN GAMBAR PUNGGUNG BOSNYA YANG TELAH DILIWAT PADA POLIS DAN YANG BAGUSNYA DEDAHKAN ADA KHALAYAK MELALUI SURATKHABAR.

DAN YANG PALING BAGUSNYA DIA DAN BOSNYA MESTI SECARA SUKARELA  BERSUMPAH LAKNAT BAGI MENAFIKAN DIA DAN BOSNYA TAK MELIWAT DAN DI LIWAT.  INI SEMUA BAGI MENGHAPUSKAN PERSEPSI MEREKA BERDUA MELIWAT DAN DILIWAT SECARA SUKARELA OLEH RAKYAT TERBANYAK.  ...........

BOLEH KE BEGITU RAFIZI?

PG IKUT SEBEJI-SEBIJI AYAT DANB CADANGAN RAFIZI KAKI DEDAH TU DI ATAS ,  KAH KAH KAH KAH !!!

PADA DOK DEDAH / FITNAH ITU INI, ADA BAIKNYA RAFIZIZ BUAT " HOMEWORK BAGI MENCARI KEBENARAN DAN MENDEDAHKAN KES LIWAT BOSNYA ITU DAN PERZINAAN BOSNYA ITU. ADA JUGA FAEDAHNYA. ATAU DEDAHKAN CERITA SEBENAR AL USTAT DAN SAHIBUL SAMAHAH SI BADRUL AMIN / CEKODOK YANG DOK MENGENTOT BINI ORANG DI HOTEL ITU ... OK APA .... KAH KAH KAH KAH  KAH KAH !!!! DAH TERANG LAGI BERSULOH !!!!!!

3 comments:

 1. Rakyat tak tolol macam depa. apa punya hukum dia pakai?. Heran aku dengan puak kencing rakyat nih. Hoi budak hingusan, rakyat mahu tahu pasai apa Boss hang tak saman Datuk T ?,hang tolong jawab la pasai china doll?, mana pi jam omega boss hang?, banyak lagi...ada berani budak hingusan ??

  ReplyDelete
 2. Knape la BaNgang sgt si PG anak Hindu ni... ade Ijazah Sains Sosial dgn CGPA 3.5 (org tua cukup pengalaman...pun dpt takat 3.5 je?)...tu pun tak pandai nak mikio. Masih mikio pakai pale tumit bukan pale lutut pun...!

  Rafizi dah tunjukkan asas dakwaan dgn dedahkan Banquet Event Order dari Shangri-La Hotel yang ditujukan kepada Prime Minister Office (PMO)... bukannya setakat dakwaan kosong, Ngok!

  Skrg tanggungjawab TokNajisNazak bagi jawapan dgn bukti bukan takat menepis dgn air liur je!

  Pantun dah jual...takkan beli pakai air liur?
  Org dakwa pakai bukti...hang nak tepis pakai air liur je? Cakap degar2 nak ajak debat... tak sampai setengah jam suruh TV3Suku buat pembetulan bukan debat tapi bincang!

  Bab debat-debat ni... bukannya Anwar demam tapi NajisNazak dah terkencit! Tu teloq 2 biji hat dlm seluaq... baguih gantung je kat telinga. Belalai tak cukup seinci tu...(takcaye...tanya kat ZinaZain!) gantung plak kat hindung! Tu je sesuainya buat manusia bacul!

  PG...nko tak takut nak debat dgn aku ke, tak? Kat mana dan bile, habaq mai! Takpun nko ikut je gantung telog dgn belalai, boleh join TokNajisNazak...

  ABU...undi sape saje, Asalkan Bukan UMNgOk!

  ReplyDelete
 3. OI LANGSI BODO....ITU SEBUT HARGA HOTEL LA BODO...ITULA MAKAN NASI JADI TAIK...ELOK LA...KETUA KAKI JUBOQ..HANG PUN KAKI JUBOQ JUGA LA...PATUT LA SOKONG KUAT SEMACAM JA....SATU GENG...IAITU " SAYA SUKA JUBUR "HAHAHAHAHHAHAH LANGSI LANGSI...satu lagi pesan kat PG...jgn debat dgn melaun ni..." NANTI DIA TIBAI JUBUR PG NANTI" HAHAHAHHAHAHHA

  ReplyDelete

PETA PELAYAR