FOLLOWERS

Friday, 30 March 2012

PAS TETAPKAN KUBUR SALEHUDDIN DI JOHOR !!! KAH KAH KAH KAH KAH !!!!!Naib Presiden PAS Salahuddin Ayub nak bertanding di Johor

Samada ini proses membina kubu atau mengali kubur, tapi percaturan Naib Presiden PAS Salahuddin Ayub nak bertanding di kubu kuat UMNO dan Barisan Nasional wajar dihormati.
Dalam satu pertemuan eksklusif dengan Agendadaily, Salahuddin yang sudah dua penggal jadi ahli Parlimen di Kelantan menyatakan hasrat hati untuk berbakti pada rakyat negeri kelahirannya. 
Beliau memilih untuk bertanding di negeri tumpah darahnya, Johor Darul Takzim pada Pilihan Raya Umum ke 13 (PRU13) akan datang.
Soal lari dan ditolak pengundi Kubang Kerian yang dimenangi sejak 2004 tidak timbul langsung apa lagi jika ianya dikaitkan dengan cubaan membunuh karier politiknya.
PAS Kelantan difahamkan mahu anak negeri tersebut bertanding di kubu PAS itu, selain Salahuddin, calon import Kelantan juga adalah Bendahari PAS Dr Hatta Ramli yang menang di Parlimen Kuala Krai. Berita Lanjut : KLIK
Penghuni Gua :  Kah kah kah kah !!!!  PAS nak kuburkan Salehuddin di Johor. Mungkin kubor di Johor amat sesuai kepada Saifuddin. Kubor politik . Kah kah kah !!!!
2. Perasit PAS di Kelantan mula tamak dan mula nak kekah sesama sendiri.
3. Talkin untuk Saifuddin. Kah kah kah kah !!!!!

No comments:

Post a Comment

PETA PELAYAR