FOLLOWERS

Friday, 9 July 2010

BERSIH BERUBAH? AMBIGA BERUBAH? KIH KIH KIH KIH !!!!BERSIH tiada lagi niat berdemo sekarang
Lee Way Loon
Jul 9, 10
3:19pm


Gabungan Pilihan Raya Bebas dan Adil (BERSIH) 2.0 kembali semula selepas dua tahun melakukan pembersihan dirinya daripada parti politik, dengan ikrar untuk tidak lagi turun kejalanan untuk mencapai matlamatnya. Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : BERSIH telah berubah? BERSIH tidak mahu orang politik dalam badannnya? BERSIH tak mahu demo haram lagi?

2. Mengapa sekarang BERSIH cuba menukar kulit. Dulunya menyumpah seranah kerajaan. BERSIH dulunya adalah suara pembangkang. Tak ada yang betul kalau mengenai kerajaan. BERSIH dan Ambiga bukan main menghentam kerajaan dari berbagai sudut.

3. Mengapa BERSIH cuba menukar dan nak menukar kulit. BERSIH cuab menjadi sesumpah baru? Mungkin untuk menjadi sesumpah baru dengan warna baru kerana warnanya yang dahulunya sudah tidak laku dek gadai lagi.

4. Kita semua pun naik menyampah dengan BERSIH ini. Perkauman pun ada. Dulu nya lambat terbit matahari, sikit-sikit nak demo haram hingga ke istana.

5. Sudahlah BERSIH. Tukar apa kulit pun , kami tahu siapa anda. Apa lagi dengan Ambiga. Bukan kita semua tak tahu siapa dia. Hanya perjuangkan hak kelompok tertentu sahaja. Bila suaranya dah tak laku dek gadai , maka beliau cuba menukar kulit.

6. Mungkin BERSIH jadi begini dan berhasrat begini , kerana atas nasihat pelindung besar meraka . Bukan tak kenal siapa pelindung besar BERSIH. Orang yang sama juga lah yang menjadi pelindung pemfitnah terbesar di negara ini iaitu RPK dan kaki auta terbesar di Malaysia iaitu si Bala. Orang yang sama juga.

7. Mungkin BERSIH dan Ambiga dan makan ais kacang yang ditawarkannya kot!!!!!!!!!He he he he he he !!!!!

8. Sudahlah BERSIH!!! Sudahlah Ambiga!!!! Jangan belitlah. Semua yang anda lakukan hanya untuk kepentingan kelompok anda sahaja. Tak lebih dari itu. Jadi tak perlu auta le!!!!! Ingat apa yang AMBIGA telah buat terhadap isu perubatan anak suami india muslim yang memluk islam sementara isterinya masih agama asal. Farum dibuat mengenai isu ini. Forumnya amat perkauman. Walau dinasihat oleh kerajaan agar forum tersebut dibatalkan, Ambiga tetap berdegil. Inilah dia perangai peneraju BERSIH ini. Mereka cuba menukar kulit .Agenda mereka masih tak berubah. Hanya menukar strategi kerana strategi lama sudah tak berkesan atau sudah tak laku gadai.

9. Sudahlah BERSIH! Sudahlah Amiga. Bertambah meluat kami melihat aksi anda!!!!!!!!!

9 comments:

 1. SUDAHLAH PG JGN MERAPU DAN MEMBELITLAH..ATAU ENGKO PUN SERUPA DGN KAKI2 PEMBELIT UMNO/BN...

  SUDAH2 LAH...

  ReplyDelete
 2. SABIK ADA BERSIH LA PRU 12 BERLAKU TSUNAMI. TAKUT KAT BERSIH SPR DAH KECUT TELOQ NAK MEMAINKAN PERANAN UNTUK MEMNANGKAN PARTI BEWAK.

  he he he
  gurau ngan...bewak pon, bewak laaaaaa

  ReplyDelete
 3. KEHKEHKEH BERSIH DAN SUCI SELEPAS WALLY SLIPOR SENTAL DGN BERUS JAMBAN DAN PENCUCI PINGGAN LA TU TAPI KARAT MASIH ADA BROO! KEHKEHKEHKEHKEH NK MUNTAH PUN ADE NIH!..ADOIYAIII LAWAK2!! >|D

  ReplyDelete
 4. Anjing lord ried meyalak lagi..

  sekali-kali nak gurau dgn puak anjing..

  ReplyDelete
 5. Aku dah kata Lord Ried ni memang kacukan anjing dan babi sebab tu suka menyalak tak tentu bahasa. Biasalah dah keturunan anjing memang suka menyalak. Orang tua-tua kata "KALAU ANJING MENYALAK TERUTAMA WAKTU MALAM, ANJING NAMPAK HANTU SEBAB TU DIA MENYALAK DAN PERANGAI PUN MACAM HANTU"

  Aku tengok BERSIH ni bukan aja KEPALA 2 TAPI LIDAH PUN BERCABANG DUA.

  Gurau aja...jangan marah

  ReplyDelete
 6. anoy 2246
  dan lord reid

  kalau dah bersih tu betul. mengapa nak berubah. pembelit dia tu

  ReplyDelete
 7. Salam tuan PG..., & rakyat M'sia...,

  Nampaknya LoriRid amat diterima ramai dan sohehlah hujah terhadapnya. Begitulah pendapat Anon 0252 sewaktu makbapak melalukakan sambil tongenglah ye. Patutle fikirannya selalu tertonggeng ye. Harap-harap LoriRid ni jangan mandi laut bimbang teloqnya jatuh nantikan pelancong ambil ingatkan teloq masin kerana hitamnya seperti hatinya juga. Bersih yang tak bersih tapi pihak polis terpaksa membersihkan bersih tuh.

  Sepupu Pang5 Beliung..., Selamat berpuasa 27 Rejab.

  ReplyDelete
 8. Anoy 2246 dan lord reid dari spesis yang sama "SPESIS ANJING"

  ReplyDelete
 9. Ambiga sial.... BERSIH lagi sial... Kamu bermasalah, kamu settle sendiri. Jng libatkan org lain... Pegi MAMPUS lah kamu wahai AMBIGA.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR