FOLLOWERS

Friday, 23 July 2010

GELI-GELI PETANG: KISAH KOREK MENGOREK !

Dipetik dari : Malaysia Instinct Com

Penghuni Gua : No komen. Kih kih kih kih kih kih

11 comments:

 1. ALHAMDULILLAH PG!! BULAN AKAN TERUS MENGAMBANG DI SELANGOR DAN AKAN TERUS MENERANGI CAHAYA INDAHNYA KEPADA SELURUH RAKYAT SELANGOR...MOGA BULAN DAN RAKAN2NYA AKAN LEBIH TERANG DALAM PRU 13 NANTI...SATU SINIS YANG CUKUP BERMAKNA DARI PG!!


  BILA BULAN SUDAH TERANG BENDERANG DI SELANGOR MAKA AKAN BERTAMBAHLAH KARATNYA KERIS YG MAKIN DILUPAKAN OLEH MANUSIA ZAMAN BERZAMAN!!!


  SATU GELI-GELI PETANG YANG SANTAI DAN CUKUP BAGUS DR PG!!!

  ReplyDelete
 2. ALOO BEWAK2 PEJUANG MELAYU........

  BIASA LA TU KAN PASIAQ JUGA ADALAH HASIL SEROPA NGAN BIJIK TIMAH LA. LANI BIJIK DAH TADAK JUAI PASIAQ SAJA LA. TOSAH DOK HU HA HU HA MENDE NI LA....

  KALU PASIAQ KAT JOHOQ HABIH DI JUAI KAT SINGAPORE. LANI SINGAPORE MAKIN LUAIH SABIK BAHALOL PUAK2 BEWAK DOK JUAI PASIAQ KAT SINGAPORE.

  he he he
  kalu bahalol2 lebih beik jadi beruih jamban.

  ReplyDelete
 3. ALOO PENGHUNI GUA......

  TAK INGAT AKU NAK BAGI HADIAH KAT HANG.........

  HAH AMIK....PROOOOOOOOOOOOOTTT..
  KENTUT SEBIJIK WAT LEPAIH GIAN GILA HANG NI.

  GELAK SEKALI HAAIIIIIIHHH...HA HA HA

  ReplyDelete
 4. Awat hang pelaq sangat lord reid???

  ReplyDelete
 5. Kadang- kadang mentaliti penyokong pembangkang ni terlalu jumud. Tak mahu menerima pendapat orang lain secara terbuka dan memikirkannya. pendapat mereka dah dibentuk oleh pemimpin-pemimpin mereka dan ditampalkan kedalam minda mereka. Bukti mengenai betapa mereka telah dibrainwashed kan. Seperti mana orang-orang Yahudi mem"brainwash" kan minda satu dunia dengan filem-filem holocaust yang tak tentu betul atau tidak. Lihat apa dunia kata tentang kejahatan mereka keatas orang Palestin. Hampir sunyi sepi. Kesan "brainwash" yang telah berlangsung berpuluh-puluh tahun lamanya. Teknik sama sudah terkena kepada penyokong-penyokong PR

  ReplyDelete
 6. ALLOO BEWAK BEWAK YANG DOK DALAM GUA........

  TAK INGAT AKU NAK BAGI HADIAH KAT HANG.........

  HAH AMIK....PROOOOOOOOOOOOOTTT..
  KENTUT SEBIJIK WAT LEPAIH GIAN GILA HANG NI.

  GELAK SEKALI HAAIIIIIIHHH...HA HA HA

  ReplyDelete
 7. SALAM MENTEKEDARAH TAIK WAT BEWAK GODISUNO
  (lebih koghang ngan salam 1 mesia jugak la )

  KALU PON PUAK2 BEWAK NI BEIK TADAK JUMUD TETAPI PARTI BEWAK SEBUGHUK2 TEMPAT UNTUK MAKNUSIA SEGHOPA NGAN JAMBAN TAIK LA. TAPI JANGAN DOK LUPA JAMBAN TAIK SANGAT BERGUNA TAPI UNTUK MELEPAIH SAJA. TADAK HAIH ORANG DOK MENTEKEDARAH KA, BACA PAPER KA,
  MINUM KOPI KA DALAM JAMBAN TUH. UNTUK KODA HAJAT SAJA.


  KELUAQ JAMBAN ADALAH FITRAH MAKNUSIA NORMAL. KALU SAPA2 YANG DOK AJAK MAKNUSIA DOK DALAM JAMBAN......SAH MALAON NI TELEPAIH WAD GILA LA.

  he he he
  bewak nak dok dalam jamban.....dok la sampai mampuih...jangan dok ajak kita.

  ReplyDelete
 8. bulan mengambang di selangor? lupakanlah. dulu menang pun kerana semangat 46. kemudian kerana krisis dsai/ reformasi, kemudian kerana faktor pak lah. itu aje. bukan pas kuat. sedar dirilah. bungkusnya bulan dalam pru13 nanti. jangan takburlah.

  rimau malaya

  ReplyDelete
 9. Salam penyokong peliwat terutama lord taik & friends

  Hahahahaha..... bila pasir kat Selangor dah habis (macam Lord taik kata bijih timah la...), mungkin nanti amoi2 aso2 DAPig, wanita2 PKR dan muslimah2 hamPAS boleh jual 'lubang' pula untuk tampung kewangan negeri Selangor.

  Bukankah Pengencing Rakyat he..he..hebat untuk optimumkan pendapatan negeri. Hahahahahahaha.....

  ReplyDelete
 10. Korek...korek jangan sampai tak korek. Buat lubang besar-besar untuk tanam Lord Ried Kepala Butuh. Pantant emak Lord Ried pun lubang besar macam pasir di korek.

  Gurau aja..he! he! he! he!

  ReplyDelete
 11. Salam tuan PG & Sema2...,

  Oh bulan di mana bintang atas pucuk kayu ara, oh tuan di mana datang Lorid sudah dibaham kerengga... Udahlah penyokong pemimpin bewok kapok tuh. Kerengga pun dah benci, apatah lagi manusia berfikiran terbuka. Bulan bukan sebarang hulan, kalau tiada matahari bulan tidak bercahaya.

  Kalu otak sikemetot Lorid tuh, cuba kita lihat permainan dia jamban, kentut, taik, makan kedarah taik. Kalu kita berperasaan, kita tunggu diantara 10 ke 15 tahun akan datang, keturunan Lorid, ada yang akan makan taik, kerana semua projek kerajaan semuanya haram. Rancangan kerajaan semua tak betul, sudahlah otak kemetot. Contoh non kita boleh lihat, di bawah negeri pemerintahan Islam; yang jahat orang Islam, yang bunuh dan rogol pun orang Islam... sesama Islam. Lumba haram (rempit) pun dari orang Islam. Nak salah kan siapa, mak bapak pun Islam, pemerintah Islam tapi dari pemimpin bewok kapok.

  Pang5 Beliung Melayu beragama Islam.

  ReplyDelete

PETA PELAYAR