FOLLOWERS

Monday, 27 September 2010

REPLIKA 4 BILLION : GAMBAR DAN SURAT-SURAT BERKAITAN !!!!

Dipetik dari blog : MIM






Penghuni Gua : Siapa yang temberang? Siapa yang berkonspirasi? Adakah semua bukti ini , kerajaan pusat yang lakukan ? Kah kah kah kah kah kah.

11 comments:

  1. PG,
    kah kah kah kah kah
    kalau nak kenal, itulah perangai geng-geng hamPAS!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. PG,
    nak buat macamana..... nasib badan.....
    kerana tersalah tektikal, duit 4 billion sudah terbang.
    huuuu hhhhu huuu apa nak buat!!!

    ReplyDelete
  3. PG,
    Kalau dilihat daripada bahan-bahan yang PG siarkan,din rasa wang 4 billion tu memang termasuk dalam perjanjian....
    tapi.......yang satu pihak, nak khalayak mengetahui kekayaan depa...tapi, yang satu pihak pula...oooi janganlah bagi tau, nanti nanyalah kami.
    tolak pi, tolak mai akhirnya tersalah tektikal... wang 4 billion pun terbang.
    Dian teringat lagu nyanyian Lilis Suriani masa din kecil-kecil dulu,
    Terbang lalat... terbang lalat... hinggap di tahi......

    ReplyDelete
  4. ala ala ala...
    lawaknyer...
    sampai nak pecah perut PG ketawa
    alahai...lawak
    dh masyukkkk ke PG?
    tolak la ckit,jgn mkn sorang...
    nanti bertambah bongok anak2 PG

    ReplyDelete
  5. Salam,
    Mohon pautkan blog Empayar Pemuda pada blog saudara

    Terima Kasih

    http://empayar-pemuda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Salam tuan PG & Sema2...,

    REPLIKA 4 BILLION : GAMBAR DAN SURAT-SURAT BERKAITAN!!!!

    Itu dulu, sekarang lain tuan PG...!!!, dulu wa makan senyap sekarang wa makan sorang... mana boleh bising2...

    P5b salam takziah kepada keluaraga Allahyarham ADUN Galas yang baru meninggal dunia pada jam 4.30 ptg (27/9/10). Sama-sama kita doakan agar segala urusannya dipermudahkan, rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang beriman. Al Fatihah…

    ReplyDelete
  7. PG... awat hang tak hingaq pasai PKFZ; FELDA; SCORPENE, SimeDarby; BMF; bail-out MAS; compensation batal Jambatan Bengkok;... aduh, duh...duh terkehel plak jari-jemari ni.

    Banyak sgt salah laku dan salah guna kuasa atau pun kata jamaknya RASUAH yg terjadi sepanjang lebih 50 tahun UMNgOk Be-eNd ni memerintah ya! Sampai kematu jari nak menaip isu-isu RASUAH tu... PG buka la fail-fail tu sendiri.

    Tak jumpe? ...ke, buat-buat tak jumpa! Tak salah... UMNgOk buat mane ade salah, paling tinggi pun bicara dlm Mak-Kak-Mah Kangaroo sure lepas punya! Tak caye tanya Eric Chia, KasitahGaddam, Norzah, malah 2 ADUN Katak Rasuah yg menyelamatkan KERAjaan Perak Be-eNd pun tak salah (cuma kene pelihara beruk dua ekor ni dgn duit!).

    Lihat la Pengundi Muda... inilah kenyataannya dalam KERAjaan UMNgOk Be-eNd! Cukup-cukup la kita diHULUkan... duit Rakyat diTAMAKkan oleh pemimpin UMNgOk Be-eNd. Kalo nak perkara ni berterusan... silakan.

    Andainya reformasi diinginkan... PRU13 adalah peluangnya. Jepun dah reform; Australia juga sudah... Msia? ini la masanye.

    Ayuh Pengundi Muda... buka minda, lihat dunia dgn 2 telinga, 2 mata, 2 otak! Dapatkan maklumat kedua-dua pihak dlm menilai kebenaran dan keadilan... bukannya ToToK MeLuLu seperti orang dulu-dulu!

    ReplyDelete
  8. org punya taik pun nk kecoh ke
    sendri punya taik tarak nampak ka buat2 x nampak?
    bengong punya PG

    ReplyDelete
  9. kepada dua komen terakhir tu, gua nak cakap: mangkuk ayun la korang. lu mesti anjing DAP. kita bukan citer BN or UMNO.

    Tabung Cinta Anjing DAP

    ReplyDelete
  10. maksud lansial tu, kalau UMNO boleh buat, PAS pun boleh buat, dengan lebih GAH ..

    ReplyDelete

PETA PELAYAR