FOLLOWERS

Sunday, 5 September 2010

SEMBELIHAN LIM GUAN ENG : LIHAT DIRI SENDIRILAH !!!

Gambar 1


Gambar 2


1. Lihat gambar 2. Semua pihak dalam Pakatan terutama Khalifah Lim Guan Eng dan ulama politik dari PAS amat marah kononnya gambar superimpose ini amat menghina Lim Guan Eng. PG malas nak cakap banyak. Cuma nak sebutkan beberapa perkara sahaja. Ini satira dan sindiran. Inilah yang bakal terjadi jika Pakatan memerintah. Dah oanya dah pun terjadi sebahagiannya terutama dalam isu Allah, Tazkirah di dalam masjid, politik kafir di masjid, doa untuk si kafir semasa khutbah jumaat dan berbagai lagi. Ini lah maksud gambar tersebut. Ia bukan keadaan sebenar. Ia satu kiasan. Takkan bodoh sangat pemimpin Pakatan nak faham kot.

2. Keduanya, siapa yang mengajar dan memulakan dahulu perkara ini. Superimpose gambar-gambar seperti ini? Siapa lagi kalau bukan pemimpin dan puak-puak pakatan dan ulama songsang berkenaan. Mereka yang memulakan dahulu. Lihat gambar 1 dan 3!!! Siapa yang buatkannya? Tak lain dari YB Tian Chua anjing penggigit polis tulah. Gambar inilah yang dijaja dalam blognya kononnya PM ada kaitan dan hubungan dengan Atlantuya.

Gambar 3

3. Lihat juga gambar 4 dan 5 , semuanya dibuat oleh puak pakatan. Apa yang tak dilukisnya dengan gambar Tun Mahathir? Tun Mahathir dilukis dan disuperimpose dengan kepala babi, kepala anjing, kaki dimulut. Gambar Khir toyo di buat dengan berbadan babi dan juga Tan Sri Rahim di super impose sebagai anjing berkepala manusia semasa reformasi dulu. Bersepah di dalam laman blog semasa reformasi dulu.

Gambar 4

Gambar 5


4. Jadi kepada Lim Guan Eng dan pemimpin Pakatan terutama ulama politik dan terompah tersebut, lihat diri sendirilah. Kalau tak tahan dengan sindiran, maka jangan masuk politik dan jangan buat kepada lawan. Anda yang memulakan dulu dan mengajar perkara ini. Jadi senjata dah makan tuan.

5. Nak marah ke apa? Marahkan diri sendiri dan buat repot polislah pada diri sendiri dan kepada pengikut dan pemimpin sendiri. Itu pun kalau gentelmen le. Kata pejuang keadilan. Jadi buat le repot pada diri sendiri ? Boleh ????

6. Naik menyampah dengan ulama terompah ini. Hanya nampak silap orang aje. Lihat salah dan dosa sendirilah !!!!!

8 comments:

 1. Salam Saudara PG, teruskan dengan pendedahan saudara. Mulai sekarang, kita kena ambil pendekatan 'offensive' iaitu menyerang dan bertindak balas dengan cepat. Kita juga kena gunakan strategi 'pre-emptive' dengan membuat tuduhan yang berasaskan data (intelligent guess)untuk mematahkan tohmahan dan strategi pengkhianat-pengkhianat ini sebelum mereka bersuara. Kita tidak boleh 'defensive' kerana mereka akan menganggap kita lemah dan bodoh. Teruskan perjuangan demi masa depan Melayu, Bumiputera dan Malaysia.

  ReplyDelete
 2. MAT KING LEATHER, WALLY SLIPOR & KM JAMBAN SEME BODO. MMG BTUL BROO, DLU PELURU CARI TUAN..HAA SKRG PELURU TEMBUS KEPALA TUAN! KEHKEHKEH >|D..HARKK PTUIHHH

  ReplyDelete
 3. BABI ..... SUNDAL..... BANGKAI...
  BUSUK..... BARUA..... SIAL....
  LAKNAT.... KURANG AJAR.... PENYANGAK..
  ANJING.... TAHISHIT..... ANAKHARAMJADAH...
  Itu lah gelaran yang terbaik bagi mereka yang suka membuat FITNAH.....

  ReplyDelete
 4. Malangnya , ribuan melayu Islam masih dan tetap menyokong malah memuja puak2 bajingan PR !

  Ribuan melayu masih mencium tangan Guan eng dan Tian chua ! ribuan melayu masih menundukan kepala pada manusia laknat ini !
  dalam masa yang sama . ribuan melayu ini mengatakan najis bersalaman dengan saudara segamanya cuma berlainan parti ,

  Aduhai melayu apakah malangnya nasibmu ? Ya allah ..agamamu semakin diperlekeh demi matlamat politik sempit !

  Melayu wajib bangkit , melayu harus bangun dari lena yang panjang , melayu harus menyinsing lengan menghadapi serangan puak2 jahanam ini !
  kerana kita bukan bangsa penakut , kita adalah anak cucu para pahlawan yang biasa bermandi darah dan mencantas kepala musuh durjana !

  ReplyDelete
 5. Macamana plak dgn MamakMaidin yg menggunakan gambo zaman TokAdam dia sebagai bukti Tunku menyampaikan kata2 tsbt pada MamakMaidin... Bila dua-dua org saksi MamakMaidin tu dah meninggal... baru nak keluarkan kenyataan tsbt. Gunakan gambo yg tak boleh berkata2 sebagai bukti.

  Hahahahahaha.... Sian aku tengok puak2 UMNgOk ni yg berbangga dgn kenyataan bodoh dan fitnah dari Mamak Maidin ni.

  Mempersoalkan PAS menerima ADUN tidak bermoral berbogel sebagai sekutu (...sebenarnya gambar curi semasa kain terdedah, fitnah tu!). Tapi tidak pula membangkitkan UMNgOk yang menyokong penuh dan menyanjung Dato ChuaSoiLek, Presiden MCA yg BERLAKON&BERSETUBUH dlm videoPORNOnya.

  Tang PR, Tak Bermoral... walau pun setakat gambar curi, kain yg tersingkap semasa tidur.
  Tang Be-eNd, Amat Mulia dan Terhormat... walau pun clip video curi (... sebenarnya angkara musuh dlm MCA sendiri) aksi persetubuhan secara sedar dan rela oleh YB Labis.

  Lepas tu, memperkukuhan fitnah berdasarkan gambar dolu2 masa interbiu dgn Tunku... Mase beliau dan saksi2 tu masih hidup, taknak plak cerita. Bila saksi dah meninggal... baru nak bagitau?

  Setakat macam tu punya bukti, org sasau pun tergolek dog mendengonya! Sian... sian... macam ni punye story pun UMNgOk nak bangga2kan.

  Ini bukan BANGGA namanya,...ini BENGAP!
  Biasa la UMNgOk... tak lari dari BNgap; BNgok; BNgang; BNgong; BNgai dan segala-galanya la BN-Be-eNd!

  ReplyDelete
 6. langsi

  kau aje yang bengap. zam dah lama iaitu 10 tahun dulu lagi tulis dalam bukunya mengenai perkara ini. cuma otak kau aje malas nak membaca. waktu tu , pas pun tak bantah

  apalah

  jebond

  ReplyDelete
 7. 10 thn dulu si bdak langsi ni masih pakai pampers. mana dia tauu....ekekeke

  ReplyDelete
 8. Salam...,

  Langsi(ur) terlalu bangang rupanya kerana hisap dan hirup darah pun...!!!. Nko nak perlekehkan gambar..., tok garu ostat wolly triumphpah dgn bbrapa pemimpin hamPAS dah kata x laksanakan hudud pas selesai pru ke 13. cuba nko bincangkan dengan krew PASik tuh dulu...

  Meme puok2 mu kemarok nok kelih hok dedoh pung... tolol...

  P5B..

  ReplyDelete

PETA PELAYAR