FOLLOWERS

Tuesday, 21 September 2010

TBH : PATUT LE RAMAI YANG GEMENTAR !!!!!

SHAH ALAM 20 Sept. - "Ou Yang, Dalam keadaan tidak menyalin fail dalam komputer saya, mereka telah mengambil semua komputer itu. Mereka asyik menyalahkan kamu. Minta maaf. Tidak mengerti tapi pura-pura mengerti, akhirnya menyusahkan kamu.

"Saya kata, 'mendapat kelulusan YB'. Mereka berdegil menaip 'mengikut arahan YB'. Saya tidak dapat membantu kamu. Maaf. Minta maaf, saya sangat penat. Selamat Tinggal."
Berita lanjut : KLIK

Penghuni Gua : Ohhhh !!! Begitu ceritanya. Patut le, ramai sangat pihak yang takut dan gementar bila tahu keujudan surat ini.

2. Nampaknya, luahan TBH melalui nota ini ada signifikannya dalam inkues ini. Jadi terima ajelah. Cukuplah nak berpolitik!!!

6 comments:

 1. PG, sekor dari mereka mati, semua nak kaitkan dengan UMNO-Bn........ jadi-jadilah hampas-hampas ini nak memburuk-burukkan kerajaan, SPRM dan PDRM...

  ReplyDelete
 2. Antara pembangkang dan BN saling syak mengesyaki. Tuduh menuduh perkara biasa - mainan politik. Kita sebagai rakyat terima aje lah siapa yg memerintah...

  ReplyDelete
 3. Anon 15.25,

  Mana boleh main terima je. Kalau dapat kat DAP lah malaysia ni, tak taulah apa nak jadi dgn orang Melayu. So, kena pastikan BN tetap berkuasa. Walaupun tak berapa betul jugak BN ni, at least Melayu masih berkuasa. Buruk2 pun bangsa kita jugak, orang Islam juga...

  ReplyDelete
 4. org kita mana ada buruk, yg buruk org cina jee dgn keling....

  ReplyDelete
 5. Nasib Arif Omar kata cukuplah berpolitik. Baru lah nampak org pandai sikit. Ini Soosilawati kena bunuh pun sebab Aljuburi. Mana katak puru?

  ReplyDelete
 6. Ha Ha Ha sekor lagi ALJUBURI yg suka menadah jilat air kencing keluar kote Arif Omar..

  ReplyDelete

PETA PELAYAR